上一頁下一頁
發新話題

肛交(不喜此題目者勿入)

收藏  |  訂閱
657  60.9k

取消高亮
仲未搵到個女仔肯玩:smile_39: :smile_39:
我想玩好耐

我以前試過同SP加埋佢另一個SP好似d四仔咁同時間一個插前一個插後 and then 換位再比佢口爆, 個晚做左兩次, 條女話未試過咁 high 但第二朝佢條腰骨好累, 有機會你可一試的.

引用:
原帖由 crl8216 於 2009-4-22 02:34 AM 發表 查看引用來源
我以前試過同SP加埋佢另一個SP好似d四仔咁同時間一個插前一個插後 and then 換位再比佢口爆, 個晚做左兩次, 條女話未試過咁 high 但第二朝佢條腰骨好累, 有機會你可一試的.
你又好似玩到好HIGH咁啵

回覆 83# 的帖子

係超 high, 我覺得兩皇一后勁好玩過一皇兩后,一皇兩后有時自己會吃不消,兩皇一后有時睇住條女含緊第二個但同時又比自己插緊o個種環境不知幾正.

十卜十卜!!
BCM姐姐post一定支持!
推呀!!

引用:
原帖由 crl8216 於 2009-4-22 03:07 AM 發表 查看引用來源
係超 high, 我覺得兩皇一后勁好玩過一皇兩后,一皇兩后有時自己會吃不消,兩皇一后有時睇住條女含緊第二個但同時又比自己插緊o個種環境不知幾正.
我願意缺果兩皇既其中一個:smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 bcm 於 2009-4-22 12:55 AM 發表 查看引用來源

無啊,因為我好多好多水,但插前面都滲晒前面d水,足夠當ky架啦~
請你試吓,果種流暢感,係陰道分泌,ky,或其他潤滑劑所不能提供旣.保証一試難忘.
同時有一定殺菌作用,實係肛交之寶呀!

豬妹好專業~~~~~~原來 anal sex 都可以咁專業~~~:smile_40:

引用:
原帖由 savio6xx 於 2009-4-22 01:00 AM 發表 查看引用來源
你男友就好啦!有齊三個洞玩!
你又可享受多樣野!
係呀~其實戲肉最主要都係前面0既~
始終內射,係射入下面感受最深,感受到條野好熱同埋自己high到吸實佢條jj,
後門唔會有呢種feel,係另一種刺激感姐~

引用:
原帖由 1211 於 2009-4-22 01:12 AM 發表 查看引用來源
樓主真係有心得
咁始終玩左肛交都大半年,小小心得都有0既~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆