上一頁下一頁
發新話題

肛交(不喜此題目者勿入)

收藏  |  訂閱
657  60.9k

取消高亮
引用:
原帖由 bcm 於 2009-4-21 06:58 PM 發表 查看引用來源
當然亦因為唔帶套所以插得有次序,就係後>>前
雖然話你灌左腸
但係插完後再插前唔會將d細菌帶左去前面咩?
後面無論點都污穢過前面吧~

WHT IS MEANT BY KY??

引用:
原帖由 Ericszeto 於 2009-6-12 09:39 AM 發表 查看引用來源

雖然話你灌左腸
但係插完後再插前唔會將d細菌帶左去前面咩?
後面無論點都污穢過前面吧~
我諗我打錯了......嘻嘻.....sorry.....
其實每次都是前.......爆晒水.....再插後.....
then就唔會再轉前面架啦.....

引用:
原帖由 appendectomy 於 2009-6-12 11:44 AM 發表 查看引用來源
WHT IS MEANT BY KY??
ky=潤滑劑

引用:
原帖由 bcm 於 2009-6-12 10:07 PM 發表 查看引用來源

ky=潤滑劑
d人咩係ky都唔知,唔係呀................

引用:
原帖由 ajenny 於 2009-6-12 10:46 PM 發表 查看引用來源
你米以為佢好大,可能佢得十一,二歲嫁咋~~~:smile_45: :smile_45:
真係一d都唔奇~~~~而家好多真係好似一舊雲咁做人~~~~我friend個細佬十八嘞,連'女仔點解要帶bra'都問得出~~~~:smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-6-13 12:06 PM 發表 查看引用來源

你米以為佢好大,可能佢得十一,二歲嫁咋~~~:smile_45: :smile_45:
真係一d都唔奇~~~~而家好多真係好似一舊雲咁做人~~~~我friend個細佬十八嘞,連'女仔點解要帶bra'都問得出~~~~:smile_45: :smile_45:
:smile_o04: GOOD喎~~一定係叻仔來架……!!!:smile_o08:

肛交係好正咖~我同個dc9做~佢可以唔洗ky就插入去~不過佢有話去舒服~

引用:
原帖由 ajenny 於 2009-6-12 10:46 PM 發表 查看引用來源
可能真係唔知0既~

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-6-13 12:06 PM 發表 查看引用來源

女仔點解帶bra?????嘩~呢條問題都好得下喎~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆