上一頁下一頁
發新話題

肛交(不喜此題目者勿入)

收藏  |  訂閱
657  61.0k

取消高亮
引用:
原帖由 ajenny 於 2009-5-24 01:59 PM 發表 查看引用來源
都唔係平時先做得架............................
你係米話整唔到頭像呀~~~~

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-5-24 02:05 PM 發表 查看引用來源

你係米話整唔到頭像呀~~~~
係........................

引用:
原帖由 ajenny 於 2009-5-24 02:06 PM 發表 查看引用來源
係........................
你先去呢個網:http://www.imagehost.org/
upload 左張相先,copy Hotlink 個條link,
再去控制板面--編輯個人資料--個性化資料--貼條link落論壇頭像列表 個格度,應該ok.

ok.......................................

引用:
原帖由 ajenny 於 2009-5-24 02:38 PM 發表 查看引用來源
ok.......................................
咁細張嘅,不過內容就好大,好勁~~~~

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-5-24 02:42 PM 發表 查看引用來源

咁細張嘅,不過內容就好大,好勁~~~~
係細在小小啦..................

引用:
原帖由 ajenny 於 2009-5-24 02:43 PM 發表 查看引用來源
係細在小小啦..................
內容勁就ok啦~~~~我就冇咁好size lu~~~:smile_19: :smile_19: :smile_19:

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-5-24 02:49 PM 發表 查看引用來源

內容勁就ok啦~~~~我就冇咁好size lu~~~:smile_19: :smile_19: :smile_19:
太大都好辛苦架...................

引用:
原帖由 ajenny 於 2009-5-24 03:04 PM 發表 查看引用來源
太大都好辛苦架...................
咁我又真係冇咁嘅經驗~~~~不過最緊要bf唔厭棄~~~~~

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-5-24 15:07 發表 查看引用來源

咁我又真係冇咁嘅經驗~~~~不過最緊要bf唔厭棄~~~~~
大細唔係問題黎ga~~:smile_38:
大有大好,
細有細用~~~
在我個人黎講,
其實我唔係咁鍾意大~~~:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆