上一頁下一頁
發新話題

肛交(不喜此題目者勿入)

收藏  |  訂閱
657  61.3k

取消高亮
引用:
原帖由 lust 於 2009-5-11 11:31 AM 發表 查看引用來源

會唔會系d精度有血絲架﹖~~~~流返出黎都幾個癮
下.....咁我又無試過有血絲喎.....
不過睇住佢流返出黎個下又係好過癮架....佢話既^^

回覆 1# 的帖子

一向做開Cd rom...見到你呢個POST真係好想回...

今日同bf第一次玩後面...之前唔識....
勇得滯無用KY...
開頭都OKAY....入到個頭少少...
真係好high...同前面好唔同!!!!
真係有想痾C ge feeling!!!>_<
後尾bf話帶番個dom.....希望可以入多少少..
但真係好痛...停左...
後尾bf 錫返la!!!:smile_40:

睇完你個post.....下次prepare好再黎過!!!!

引用:
原帖由 lust 於 2009-5-18 12:10 AM 發表 查看引用來源

睇左啦,妳既點會吾比面。

多謝晒,仲要有相睇添。

玩到甘激,妳兩個真系好吾得閒喎﹗

我隻乸叫佢影下相比我平時打下飛機仔佢都吾肯呀,驚我攞佢d相去show比d人睇咁。
算啦,其實保守都有好處0既,最緊要佢品性好丫麻~係咪??

引用:
原帖由 smsmgirl 於 2009-5-18 03:46 AM 發表 查看引用來源

下.....咁我又無試過有血絲喎.....
不過睇住佢流返出黎個下又係好過癮架....佢話既^^
佢一射完立即用紙巾蓋著我c眼佢應該無望住d精點流出黎~
原來咁過癮架~

引用:
原帖由 newseeker 於 2009-5-18 03:52 AM 發表 查看引用來源
一向做開Cd rom...見到你呢個POST真係好想回...

今日同bf第一次玩後面...之前唔識....
勇得滯無用KY...
開頭都OKAY....入到個頭少少...
真係好high...同前面好唔同!!!!
真係有想痾C ge feeling!!!>_<
後尾bf ...
多謝你支持先.....你地第一次無用ky入到都算係咁,
初玩最好用啦因為未習慣,你講得好啱,一入係有想"唔唔"的feeling,
但放心唔會"唔唔"架只係佢受到刺激比你0既感覺,
你灌左腸一d事都無,放心,之後只要你夠潤滑,
之後男友不停刺激你其他敏感帶,
如陰核,胸部,你就會非常high非常正.......

bcm在此祝你成功"開肛"!!!

to"bcm"我想問下係咪第一次係後面入會容易d呢? thanks

用珠珠 (4-5粒, 由細至大) + KY, 等佢試下先

入晒之後漫漫拉出泥, HIGH 到啤一聱 ....

引用:
原帖由 mclaren_418 於 2009-5-18 01:27 PM 發表 查看引用來源
to"bcm"我想問下係咪第一次係後面入會容易d呢? thanks
相反喎,第一次係難入就真,等如前面破處之麻~

引用:
原帖由 fireman.2000 於 2009-5-18 01:51 PM 發表 查看引用來源
用珠珠 (4-5粒, 由細至大) + KY, 等佢試下先

入晒之後漫漫拉出泥, HIGH 到啤一聱 ....
你係咪講緊後庭珠??

你個POST睇到我好HIGH
BUT而家條女唔肯同我玩
以前果個就可以:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆