上一頁下一頁
發新話題

肛交(不喜此題目者勿入)

收藏  |  訂閱
657  61.5k

取消高亮
引用:
原帖由 bcm 於 2009-5-13 01:23 AM 發表 查看引用來源

真係未試過
b姐~~咁夜呀~~~未瞓???

引用:
原帖由 luca521 於 12-5-2009 11:28 PM 發表 查看引用來源
我試過,插插下後面又擔返佢條腸仔, 之後插過
乜野感覺先﹖同埋佢乜野心態叫妳擔返佢呢﹖

引用:
原帖由 bcm 於 12-5-2009 09:05 PM 發表 查看引用來源

佢無叫我咁做因為佢尊重女性~:smile_45:
系妳願吾願意甘為佢做先﹖~~

就系試探會會為我甘做,

引用:
原帖由 lust 於 2009-5-12 01:46 PM 發表 查看引用來源

有冇插插下後面要妳擔返佢條腸仔先﹖
這只是4級電影才有,現實中即使如何喜歡肛交的女性(或者男性)都不會做
肛門始終是排泄糞便的出口,直腸內會有很多細菌甚至有可能有沾有糞便
4仔片的女角大都事前做足準備(例如一定冲洗肛門)現實中做愛是即興的
不會事前做一大堆功夫去準備肛交(我相信男同志也不會這麽做)
所以肛交過程中可能出現糞便沾上陰莖的情況(這點正是某些男性抗拒肛交原因)
如果陰莖沾上糞便(可能只是很少令你不察覺)再放陰莖入口,你話幾恐佈???

引用:
原帖由 vicky-chan 於 2009-5-14 08:22 AM 發表 查看引用來源

這只是4級電影才有,現實中即使如何喜歡肛交的女性(或者男性)都不會做
肛門始終是排泄糞便的出口,直腸內會有很多細菌甚至有可能有沾有糞便
4仔片的女角大都事前做足準備(例如一定冲洗肛門)現實中做愛是即興 ...
我男朋友好愛鍚我,從來無叫我肛交後食返條腸仔,連番插前面都唔會,
如果佢真係叫我咁做,即係唔愛鍚我唔理我身體,連基本尊重都無囉~
做愛又淫又放係應該,但都要諗返對方0既感受.

supoort ~!:smile_47:

引用:
原帖由 LUVHIDE321 於 2009-5-14 09:14 PM 發表 查看引用來源
supoort ~!:smile_47:
thank you~:smile_40:

見到色戎入面,朝偉雞姦湯唯一幕,湯唯好痛苦,肛交真係咁爽 ?:smile_41:

引用:
原帖由 tonywong1127 於 2009-5-15 02:18 PM 發表 查看引用來源
見到色戎入面,朝偉雞姦湯唯一幕,湯唯好痛苦,肛交真係咁爽 ?:smile_41:
電影做戲啫......
現實中肛交有如食辣一樣,有人小小辣都吾食,有人無辣不歡

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆