上一頁下一頁
發新話題

肛交(不喜此題目者勿入)

收藏  |  訂閱
657  61.3k

取消高亮
引用:
原帖由 benben4982 於 2009-5-7 12:32 PM 發表 查看引用來源
因為,我好欣賞妳既做人性格,同埋對另一半的真誠及尊重
多謝!!玩得咁濫又如何,可能只係玩到自己,
總之有愛至可以有性,對住鐘意0既人點玩都得:smile_47:

引用:
原帖由 bcm 於 2009-5-7 12:45 PM 發表

多謝!!玩得咁濫又如何,可能只係玩到自己,
總之有愛至可以有性,對住鐘意0既人點玩都得:smile_47:
對住鐘意0既人點玩都得<<<<<唔係個個女仔都得...10個may be 有一個:smile_13:

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2009-5-7 12:48 PM 發表 查看引用來源

對住鐘意0既人點玩都得
我就係果個

引用:
原帖由 bcm 於 2009-5-7 12:51 PM 發表

我就係果個
ur bf is good luck...i am not....i am a poor man:smile_42:

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2009-5-7 12:56 PM 發表 查看引用來源

ur bf is good luck...i am not....i am a poor man:smile_42:
咪咁啦,可能你下個仲玩得過我呢??:smile_04:

引用:
原帖由 bcm 於 2009-5-7 12:58 PM 發表

咪咁啦,可能你下個仲玩得過我呢??:smile_04:
對未來還沒信心...無張開眼睛:smile_13:

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2009-5-7 01:00 PM 發表 查看引用來源

對未來還沒信心...無張開眼睛:smile_13:
比d信心啦~

hello, bcm 姊姊~~~
有個問題想請教,我唔識點整頭像,可唔可以教我

引用:
原帖由 bcm 於 2009-5-6 09:13 PM 發表 查看引用來源

基哥賴c係因為佢地只得呢條路可行,
日插夜插,日積月累,所以真係會都唔奇,
但我地呢d一個月玩一次兩次就肯定唔會有咁0既問題囉~:smile_35:
我已為妳地日插夜插C眼添!

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-5-6 09:25 PM 發表 查看引用來源

我都係咁話,我bf佢都話唔捨得成日插我後欄,佢話見住我後門細細粒咁俾佢jj慢慢插入去果下好好feel,好正 .
我就feel住佢慢慢插入我度,由淺到深,真係~~~~~~~high爆
難道妳嘅第二G點在後眼否?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆