上一頁下一頁
發新話題

肛交(不喜此題目者勿入)

收藏  |  訂閱
657  61.3k

取消高亮
引用:
原帖由 bcm 於 2009-5-6 09:13 PM 發表 查看引用來源

基哥賴c係因為佢地只得呢條路可行,
日插夜插,日積月累,所以真係會都唔奇,
但我地呢d一個月玩一次兩次就肯定唔會有咁0既問題囉~:smile_35:
我都係咁話,我bf佢都話唔捨得成日插我後欄,佢話見住我後門細細粒咁俾佢jj慢慢插入去果下好好feel,好正 .
我就feel住佢慢慢插入我度,由淺到深,真係~~~~~~~high爆

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-5-6 09:25 PM 發表 查看引用來源

我都係咁話,我bf佢都話唔捨得成日插我後欄,佢話見住我後門細細粒咁俾佢jj慢慢插入去果下好好feel,好正 .
我就feel住佢慢慢插入我度,由淺到深,真係~~~~~~~high爆
我就自從打左避孕針,d身材豐滿左,最緊要係pat大左圓左,
男友就多d興趣,佢連插前面都鐘意doggie架,
話羅柚拱起圓碌碌插到拍拍聲好正喎~:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 bcm 於 2009-5-6 09:30 PM 發表 查看引用來源

我就自從打左避孕針,d身材豐滿左,最緊要係pat大左圓左,
男友就多d興趣,佢連插前面都鐘意doggie架,
話羅柚拱起圓碌碌插到拍拍聲好正喎~:smile_30: :smile_30:
咁我bf就冇咁好福氣咯,我又細粒,patpat又唔係好大,連ball ball 都唔大,不過佢都話我patpat圓嘅,玩狗狗式都有d拍拍聲嘅

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-5-6 09:36 PM 發表 查看引用來源

咁我bf就冇咁好福氣咯,我又細粒,patpat又唔係好大,連ball ball 都唔大,不過佢都話我patpat圓嘅,玩狗狗式都有d拍拍聲嘅
傻啦~其實我之前都係瘦底,不過避左孕真係肥左d,至有小小野睇~:smile_13:
最緊要係自己條佬鐘意呀~
嬌小玲瓏我見猶憐~ 男人鍚晒~:smile_47:

引用:
原帖由 bcm 於 2009-5-6 09:41 PM 發表 查看引用來源

傻啦~其實我之前都係瘦底,不過避左孕真係肥左d,至有小小野睇~:smile_13:
最緊要係自己條佬鐘意呀~
嬌小玲瓏我見猶憐~ 男人鍚晒~:smile_47:
多謝~~~
個衰人有時會插住我成個抱起我,嚇我又話要行去窗前面做,又話要去廚房做,衰到死

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-5-6 09:47 PM 發表 查看引用來源

多謝~~~
個衰人有時會插住我成個抱起我,嚇我又話要行去窗前面做,又話要去廚房做,衰到死
係間屋度周圍做我覺得無問題,開窗就唔好啦費時益人啦~

引用:
原帖由 bcm 於 2009-5-6 09:58 PM 發表 查看引用來源

係間屋度周圍做我覺得無問題,開窗就唔好啦費時益人啦~
佢就係成日咁嚇我囉,知佢唔會,但次次佢咁講我都驚一驚,米咬佢囉

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-5-6 10:04 PM 發表 查看引用來源

佢就係成日咁嚇我囉,知佢唔會,但次次佢咁講我都驚一驚,米咬佢囉
嘩~好有情趣喎~:smile_47:

引用:
原帖由 bcm 於 2009-5-6 10:11 PM 發表 查看引用來源

嘩~好有情趣喎~:smile_47:
嘻嘻,又多謝先,係呀,同個衰人係幾有情趣嘅,差唔多三年,佢都仲不時有驚喜俾我,各方面都有

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-5-6 10:16 PM 發表 查看引用來源

嘻嘻,又多謝先,係呀,同個衰人係幾有情趣嘅,差唔多三年,佢都仲不時有驚喜俾我,各方面都有
我唔敢咬佢因為驚佢發嬲,
我通常都係奶佢全身同埋耳仔入面,佢好受架~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆