上一頁下一頁
發新話題

肛交(不喜此題目者勿入)

收藏  |  訂閱
657  61.2k

取消高亮
引用:
原帖由 thomas-sep 於 2009-5-6 08:59 PM 發表 查看引用來源
其實..最緊要.. 放鬆慢慢入,

慢慢推進, 玩開傳統ml方式架, 其實可以試下 anal play..

前戲好緊要,令到relex 啦. ~
agree!!!死力插只會痛唔會快感,男仔一定要慢慢就住女友,
秘訣係開頭著少入,到成條入晒,再邊捽女仔陰核邊肛交,
做女仔一定會好high~
我有時就加埋震9插住前面,再自己捽陰核或者揸自己對波,
真係high到飛上九重天~!!!!:smile_47:

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-5-6 08:56 PM 發表 查看引用來源

我記得果次係我坐係佢上面,un下un下左一輪,咁我係好易就好濕嘅,妹妹係咁出水,佢抱住我patpat搖下搖下,佢手多多咁摸落我後門度用手指按下按下咁,見我冇咩反感,慢慢佢就大力d大力d咁,又慢慢插隻手指入去咁,跟 ...
啊妹:

妳家下眼眼有無見唔C服呢?

到依家攪咗幾耐呀?

引用:
原帖由 jumboleung 於 2009-5-6 09:03 PM 發表 查看引用來源
啊妹:

妳家下眼眼有無見唔C服呢?

到依家攪咗幾耐呀?

會有咩唔舒服呀,冇喎,玩左兩年倒啦,有咩問題

引用:
原帖由 bcm 於 2009-5-6 09:00 PM 發表 查看引用來源

我第一次後門就係我開口叫男友試0既,因為我一直對肛交4仔片最有feel,
睇得多真係好想試下,
咁其實我本身都知男友仔對性比較玩得我至敢開聲,
我地一齊去買玩具同ky,之後就開始左呢樣咁好玩0既野啦~:smile_47:
豬婆:

唔好成日走後門呀!

啲基哥成日乃C咖!

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-5-6 09:06 PM 發表 查看引用來源

玩得多唔少唔C服,

但會乃C咖!

886!

:smile_15: :smile_15: :smile_15:

引用:
原帖由 jumboleung 於 2009-5-6 09:07 PM 發表 查看引用來源
豬婆:

唔好成日走後門呀!

啲基哥成日乃C咖!

基哥賴c係因為佢地只得呢條路可行,
日插夜插,日積月累,所以真係會都唔奇,
但我地呢d一個月玩一次兩次就肯定唔會有咁0既問題囉~:smile_35:

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-5-6 09:06 PM 發表 查看引用來源

我都玩左大半年啦~時間過得真係快~

引用:
原帖由 bcm 於 2009-5-6 09:13 PM 發表 查看引用來源

我都玩左大半年啦~時間過得真係快~
睇姊姊你d嘢仲以為你玩得耐過我~~:smile_35: :smile_35:

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-5-6 09:20 PM 發表 查看引用來源

睇姊姊你d嘢仲以為你玩得耐過我~~:smile_35: :smile_35:
我同豬公拍左拖都未夠一年,拍拖幾個月後至玩肛交架~:smile_04:
可能我平時d post你有咁0既錯覺~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆