上一頁下一頁
發新話題

肛交(不喜此題目者勿入)

收藏  |  訂閱
657  61.2k

取消高亮
引用:
原帖由 jumboleung 於 2009-5-6 08:02 PM 發表 查看引用來源
唔好咁自滿呀!
:smile_27: :smile_27: :smile_27:
我比人係呢度話得多啦,
當係比我開心一下得唔得呀~:') :')

引用:
原帖由 bcm 於 2009-5-6 08:03 PM 發表 查看引用來源

我比人係呢度話得多啦,
當係比我開心一下得唔得呀~:') :')
ok ok,:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 jumboleung 於 2009-5-6 08:12 PM 發表 查看引用來源
ok ok,:smile_30: :smile_30: :smile_30:
算你啦~

引用:
原帖由 jumboleung 於 2009-5-6 07:38 PM 發表 查看引用來源
講得幾好噃!
係呀,呢家嘢係雙方面嘅,任何一方唔願意,就算入妹妹都會唔舒服,大家最緊要溝通,好似我bf當初佢唔敢開聲要求又點知我會接受呢

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-5-6 08:24 PM 發表 查看引用來源

係呀,呢家嘢係雙方面嘅,任何一方唔願意,就算入妹妹都會唔舒服,大家最緊要溝通,好似我bf當初佢唔敢開聲要求又點知我會接受呢
唔敢開聲走後門?:smile_41:

引用:
原帖由 jumboleung 於 2009-5-6 08:26 PM 發表 查看引用來源
唔敢開聲走後門?:smile_41:
係呀,當初我bf話佢見我細細粒,同我咩咩果陣又見我後門好細,佢想試但都唔敢開聲,怕我話佢咁囉

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-5-6 08:33 PM 發表 查看引用來源

係呀,當初我bf話佢見我細細粒,同我咩咩果陣又見我後門好細,佢想試但都唔敢開聲,怕我話佢咁囉
咩咩果陣佢乃妳眼眼呀?

後來佢點呀?

引用:
原帖由 jumboleung 於 2009-5-6 08:41 PM 發表 查看引用來源
咩咩果陣佢乃妳眼眼呀?

後來佢點呀?

我記得果次係我坐係佢上面,un下un下左一輪,咁我係好易就好濕嘅,妹妹係咁出水,佢抱住我patpat搖下搖下,佢手多多咁摸落我後門度用手指按下按下咁,見我冇咩反感,慢慢佢就大力d大力d咁,又慢慢插隻手指入去咁,跟住係我耳邊問"我想試下入你呢度,得唔得".

就係咁,我後面嘅第一次就俾左佢lu

其實..最緊要.. 放鬆慢慢入,

慢慢推進, 玩開傳統ml方式架, 其實可以試下 anal play..

前戲好緊要,令到relex 啦. ~

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-5-6 08:56 PM 發表 查看引用來源

我記得果次係我坐係佢上面,un下un下左一輪,咁我係好易就好濕嘅,妹妹係咁出水,佢抱住我patpat搖下搖下,佢手多多咁摸落我後門度用手指按下按下咁,見我冇咩反感,慢慢佢就大力d大力d咁,又慢慢插隻手指入去咁,跟 ...
我第一次後門就係我開口叫男友試0既,因為我一直對肛交4仔片最有feel,
睇得多真係好想試下,
咁其實我本身都知男友仔對性比較玩得我至敢開聲,
我地一齊去買玩具同ky,之後就開始左呢樣咁好玩0既野啦~:smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆