上一頁下一頁
發新話題

肛交(不喜此題目者勿入)

收藏  |  訂閱
657  61.3k

取消高亮
哈哈,, 好似幾好feel

回覆 318# 的帖子

唔使理人講乜呢!!!!!!!!!!!!! 自己鍾意點既就點啦!! 不過, 呢度係有d人,鍾意踩下人. 見慣不怪.

引用:
原帖由 bcm 於 2009-5-6 01:40 AM 發表 查看引用來源

依家真係好,多左你地出現,之前得我一個成日講肛交,
攪到我pm比人罵我變態,係咪做雞架喎~後欄都肯玩~
我玩又唔影響你,同埋肛交就做雞ga啦咩~真係~:smile_39:
有冇攪錯呀,俾後門bf插就似做果d嘢??
我就話成日出嚟ons果d先係雞囉,唔係似,直頭係,佢地仲衰啦,做完錢都唔收,又濫,係男人就入得,唔知醜嘅係佢地,根本唔知咩叫'愛'.

引用:
原帖由 smsmgirl 於 2009-5-6 01:59 AM 發表 查看引用來源

唔係掛???D人咁惡架咩???各人喜好唔同姐...唔使咁話人嘛:smile_13:
咪係囉~咁我出post唔係逼d唔玩肛交0既人都要愛上呢樣野,
講真我自己都唔係成日都玩.
寫明不喜此題目者勿入架啦~

引用:
原帖由 vicky-chan 於 2009-5-6 04:55 AM 發表 查看引用來源

妓女不等於她接受肛交,D人真離譜
我都五十幾,四十年前我十幾歲已聽到有些亞嬸講肛門是有快感的地方
不過中國人始終保守,較難接受,一些外國長大鬼妹性格的朋友就接受好多
係架,我有個好朋友專同鬼仔拍拖,連佢都接受唔到肛交,
我其他朋友真係唔洗講,佢地含j唔得,有個frd竟然女上男下都話唔製~:smile_19:
都講左做好清潔,有潤滑,肛交其實都好愉快~:smile_47:

引用:
原帖由 mUltimieds 於 2009-5-6 05:01 AM 發表 查看引用來源
哈哈,, 好似幾好feel
識得玩絕對好feel~

引用:
原帖由 benben4982 於 2009-5-6 12:28 PM 發表 查看引用來源
唔使理人講乜呢!!!!!!!!!!!!! 自己鍾意點既就點啦!! 不過, 呢度係有d人,鍾意踩下人. 見慣不怪.
我唔理ga,斷唔會為左佢地唔玩囉~:smile_45:

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-5-6 01:32 PM 發表 查看引用來源

有冇攪錯呀,俾後門bf插就似做果d嘢??
我就話成日出嚟ons果d先係雞囉,唔係似,直頭係,佢地仲衰啦,做完錢都唔收,又濫,係男人就入得,唔知醜嘅係佢地,根本唔知咩叫'愛'.
ons都係貪一時快感,好老實我就絕對接受唔到其他男人入我,
對自己條佬梗係玩咩都可以啦~反正我又玩得0既~:smile_30:

回覆 324# 的帖子

肛交直情係人生一大享受.我玩咗成20年,都樂此不疲呀.

都唔明反對旣人,又唔自己試吓,玩吓,淨係識反對.

肛交王

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆