上一頁下一頁
發新話題

肛交(不喜此題目者勿入)

收藏  |  訂閱
657  61.3k

取消高亮
引用:
原帖由 bcm 於 2009-5-5 08:55 PM 發表 查看引用來源

傻啦~好多高手比我仲專業~
係呀~~大家交流下心得~~~分享箇中樂趣,

引用:
原帖由 bcm 於 2009-4-21 06:58 PM 發表 查看引用來源
呢個post好耐以前架啦!
最近頗多網友叫我再post呢個帖上黎,
因為太耐沉左底~,
如果睇過可以唔睇ga~:smile_35:

呢幾日都有版友pm問我肛交問題,講真我經驗唔老到,
不如索性開個topic大家分享下,討論下~
(記 ...
.........肛交正呀.........我都係今日先玩完.......爽到爆呀^^

引用:
原帖由 smsmgirl 於 2009-5-6 12:25 AM 發表 查看引用來源

.........肛交正呀.........我都係今日先玩完.......爽到爆呀^^
俾人爆屎眼呀:smile_38:

引用:
原帖由 黑月大魔王 於 2009-5-6 12:26 AM 發表 查看引用來源

俾人爆屎眼呀:smile_38:
:smile_44: .........係喎.........勁正呀

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-5-5 10:32 PM 發表 查看引用來源

係呀~~大家交流下心得~~~分享箇中樂趣,
yeah~真係好咁多後門之友~

引用:
原帖由 smsmgirl 於 2009-5-6 12:25 AM 發表 查看引用來源

我見到啦回埋添啦~

引用:
原帖由 bcm 於 2009-5-6 01:08 AM 發表 查看引用來源

我見到啦回埋添啦~
哈....同道中人呀.....^^

引用:
原帖由 smsmgirl 於 2009-5-6 01:20 AM 發表 查看引用來源

哈....同道中人呀.....^^
依家真係好,多左你地出現,之前得我一個成日講肛交,
攪到我pm比人罵我變態,係咪做雞架喎~後欄都肯玩~
我玩又唔影響你,同埋肛交就做雞ga啦咩~真係~:smile_39:

引用:
原帖由 bcm 於 2009-5-6 01:40 AM 發表 查看引用來源

我玩又唔影響你,同埋肛交就做雞ga啦咩~真係~:smile_39:
唔係掛???D人咁惡架咩???各人喜好唔同姐...唔使咁話人嘛:smile_13:

引用:
原帖由 bcm 於 2009-5-6 01:40 AM 發表 查看引用來源

妓女不等於她接受肛交,D人真離譜
我都五十幾,四十年前我十幾歲已聽到有些亞嬸講肛門是有快感的地方
不過中國人始終保守,較難接受,一些外國長大鬼妹性格的朋友就接受好多

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆