上一頁下一頁
發新話題

肛交(不喜此題目者勿入)

收藏  |  訂閱
657  61.2k

取消高亮

回覆 239# 的帖子

自然體液點都好過甚麼ky啦, 試過有一次同之前女友做,好快佢就乾,攪到每次再進入前,都要同佢口交整濕入面先得.

引用:
原帖由 bcm 於 2009-5-4 10:24 AM 發表 查看引用來源

會唔會係唔夠潤滑呢??其實呢樣野真係好緊要,
而且體位都緊要架喎,初初唔好用狗仔式入後欄,因為狗仔式扒係度時肛門口扯得行d,
又無將床幫你承托d力,可能會覺得份外痛,你地試下訓係度側入+查好多ky,
你會舒服好 ...
肛門不同陰道,不會自然分泌潤滑,所以事前要有充足準備
如果未適應肛交的,不要一下就把陽具插入,先在肛門周圍按摩(加了潤滑)
待肛門口放鬆時慢慢進入,進入後不要馬上大動作抽插,侍10-15秒後慢慢地由慢到快
讓肛門適應,一旦適應了就會很易有另類快感

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-5-4 07:05 PM 發表 查看引用來源

係呀,我bf咀我兩咀,摸我兩摸就會開始濕,跟住就好似開水喉咁,插後面都唔洗點用其他嘢,妹妹d水都夠
簡直係我0既寫照~

引用:
原帖由 benben4982 於 2009-5-4 07:12 PM 發表 查看引用來源
自然體液點都好過甚麼ky啦, 試過有一次同之前女友做,好快佢就乾,攪到每次再進入前,都要同佢口交整濕入面先得.
咁有d人天生無得水長流,無計,正如我都好羨慕好易潮吹果d女仔,
但無法架真係難潮吹無得勉強,得一想二從來都係唔會滿足,係咪?

引用:
原帖由 bcm 於 2009-5-4 09:03 PM 發表 查看引用來源

咁有d人天生無得水長流,無計,正如我都好羨慕好易潮吹果d女仔,
但無法架真係難潮吹無得勉強,得一想二從來都係唔會滿足,係咪?
水長流有水長流好~~~~~
潮吹真係好好玩架

引用:
原帖由 vicky-chan 於 2009-5-4 07:16 PM 發表 查看引用來源

肛門不同陰道,不會自然分泌潤滑,所以事前要有充足準備
如果未適應肛交的,不要一下就把陽具插入,先在肛門周圍按摩(加了潤滑)
待肛門口放鬆時慢慢進入,進入後不要馬上大動作抽插,侍10-15秒後慢慢地由慢到快
讓肛門 ...
我好同意,因為正如師姐所講,後門無潤滑所以男仔千其唔可以心急,
就算幾high都好,都要顧下你女友0既感受,最初果幾下一定要慢,
絕對唔可以大力,否則所有興奮感覺都會立即消失,之後再插都只會痛唔high~

引用:
原帖由 bcm 於 2009-5-4 09:02 PM 發表 查看引用來源

簡直係我0既寫照~
同是幸福小女人
妹妹易濕濕

引用:
原帖由 黑月大魔王 於 2009-5-4 09:05 PM 發表 查看引用來源

水長流有水長流好~~~~~
潮吹真係好好玩架
其實我知自己好有潛質潮吹因為太多水啦~
但都想噴射出黎果下,總會忍返落去,呢d情況出現左好多次,
最終流到落大脾......

引用:
原帖由 bcm 於 2009-5-4 09:06 PM 發表 查看引用來源

我好同意,因為正如師姐所講,後門無潤滑所以男仔千其唔可以心急,
就算幾high都好,都要顧下你女友0既感受,最初果幾下一定要慢,
絕對唔可以大力,否則所有興奮感覺都會立即消失,之後再插都只會痛唔high~
原來係咁:smile_35:

引用:
原帖由 bcm 於 2009-5-4 09:08 PM 發表 查看引用來源

其實我知自己好有潛質潮吹因為太多水啦~
但都想噴射出黎果下,總會忍返落去,呢d情況出現左好多次,
最終流到落大脾......
忍乜鬼呢:smile_35:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆