上一頁下一頁
發新話題

肛交(不喜此題目者勿入)

收藏  |  訂閱
657  61.1k

取消高亮

回覆 220# 的帖子

女人要少少肥至得人中意架.
千祈唔好減得大過份,得棚骨,好似營養不良,冇飯食咁呀!

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-5-2 01:21 PM 發表 查看引用來源

呢排小心身體呀,豬流感殺到,大家一齊努力減肥啦
呢一年疏懶跑步,遲d真係要跑步游水減返條腰先~

引用:
原帖由 totowai 於 2009-5-2 11:18 PM 發表 查看引用來源
女人要少少肥至得人中意架.
千祈唔好減得大過份,得棚骨,好似營養不良,冇飯食咁呀!
咁我絕對唔係得棚骨,成身都有些少肉地,最衰面圓啦~

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-5-2 12:57 PM 發表 查看引用來源

唔通你想我寫之前係會展出過d咩野咩

好似未同你講,可能晏小小啦會出既,一次過

出晒我大肚既故事啦哈哈,食左野未啦你
寫呢睇下喇!

引用:
原帖由 bcm 於 2009-5-3 10:47 AM 發表 查看引用來源

呢一年疏懶跑步,遲d真係要跑步游水減返條腰先~
夏天已到,

快d去跑步,游水減肥喇!

引用:
原帖由 jumboleung 於 2009-5-3 11:02 AM 發表 查看引用來源
夏天已到,

快d去跑步,游水減肥喇!

去買泳衣先~

回覆 211# 的帖子

都幾難了,依家個女朋友唔鍾意玩後面,試過同佢玩,佢都話痛,所以之後都唔玩囉!!!! 懷念以前女友的日子.

引用:
原帖由 benben4982 於 2009-5-3 12:38 PM 發表 查看引用來源
都幾難了,依家個女朋友唔鍾意玩後面,試過同佢玩,佢都話痛,所以之後都唔玩囉!!!! 懷念以前女友的日子.
算啦~最緊要現任對你好姐,你鐘意佢個人唔係只鐘意patpat架麻~係咪??

回覆 228# 的帖子

當然啦!依家抱住有就來,冇就算心態. 畢竟曾經試過,都唔會再有好想要感覺.

係呢,樓主,妳有冇玩過三支野插前後呀(即係兩支同時入前窿,另一支入後門)

bcm   我都試過,但真係好痛,哎呀男朋友知我怕痛,初初會用手指,之後嘗試用jj,手指都仲可以,jj就真係唔得喇,到而家佢都想徵服我後門...hahaaa.....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆