上一頁下一頁
發新話題

肛交(不喜此題目者勿入)

收藏  |  訂閱
657  61.0k

取消高亮
如果冇 feel, 法國都唔會玩到咁行 ... 近幾年日本都開始流行 ....

其實 pat pat 同個口一樣 有細菌 , 所以怕 dirty 唔好嘴嘴 ...

:smile_46: :smile_46: :smile_46: 正合我意

引用:
原帖由 zeeparc 於 2009-4-23 10:25 PM 發表 查看引用來源

哦!!咁妳就放心,實好多人睇,呢度好多妳嘅"粉絲",起碼我已經係其中一個啦!!:smile_38:
唔緊要啦~無人睇都有一個忠實看官:就是我男朋友~:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 fireman.2000 於 2009-4-23 10:28 PM 發表 查看引用來源
如果冇 feel, 法國都唔會玩到咁行 ... 近幾年日本都開始流行 ....

其實 pat pat 同個口一樣 有細菌 , 所以怕 dirty 唔好嘴嘴 ...
我地唔怕架~我毒龍鑽完佢,佢都唔怕dirty直接同我打車輪.......

引用:
原帖由 bcm 於 2009-4-24 01:11 AM 發表 查看引用來源

我地唔怕架~我毒龍鑽完佢,佢都唔怕dirty直接同我打車輪.......
咩都有人講,anal,我又唔係特別喜好,不過你真係分析得好詳細,心理和身理兼具,用心寫是也!
贈你兩句........(1):我有我態度~你有你角度!
(2):唔理你感受~我有我享受!
:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 bcm 於 2009-4-23 06:43 PM 發表 查看引用來源

多謝可兒~

p.s.轉左個新頭像~幾好睇喎~
個個話唔好wo:smile_13:

引用:
原帖由 可兒 於 2009-4-24 02:38 AM 發表 查看引用來源

個個話唔好wo:smile_13:
都唔係唔好姐

引用:
原帖由 bcm 於 2009-4-23 09:14 PM 發表 查看引用來源

講真,pm罵我死變態,係咪做雞,玩sm好痴線.....等.....
真係慶過火屎,大佬,肛交係sm咩???性交一種姿勢之ma~
洗唔洗咁話我~:smile_13:
果d粉腸吾識享受係佢地既損失者!
個口夠吾係甘用咯!吾通口交又係變態,做雞,SM咩!

:smile_14: 邊個咁白痴pm你鬧你???
低能架??0想睇咪出去囉:smile_45:

引用:
原帖由 savio6xx 於 2009-4-24 04:37 AM 發表 查看引用來源

果d粉腸吾識享受係佢地既損失者!
個口夠吾係甘用咯!吾通口交又係變態,做雞,SM咩!
冇得玩 咪變態 law, 有得玩咪 enjoy law ....

因實用一條 小便的 jj (好多細菌) , 吉入去一個侮個月都有經血排出既 西西
係好變態  :smile_04:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆