上一頁下一頁
發新話題

吊吊癮癮的 " 中華養生 "

收藏  |  訂閱
55  8.6k

取消高亮

吊吊癮癮的 " 中華養生 "

重慶家富富僑健康水會 (正骨場、稱全國有399直營店)

係老地方酒店隔離,向文錦渡,因上星期( 1-7號),有 promotion,朝 9 晚 5半價(平日星期1至5),所以去試試佢地個 " 中華養生推拿 ",因我 fan睇到 d 單張要成 $238 -130 mins,想去睇乜料:smile_47:

外面及上樓後裝修得幾豪,d招呼都唔錯,不過可能係平日晏晝,客少,但內有2張美式snooker 檯、幾部遊戲機 ,都冇玩,因趕時 (要 5 點前埋單先半價),即刻入房等技師。

第一次去無得揀技師,等運到:smile_13: ,我好彩 d,個技師後生高d,個fan就惨d,個技師樣唔靚又多嘢講,我係隔籬房聽到佢係咁講嘢,又成日同我個技師用四川話傾計,原來所有技師都係四川來,d房一d都唔隔音,頂重有成一尺空間罅

按摩功夫OK,到中華養生式:smile_47: ,原來係用香薰油推前列腺,雙腳分開放在技師腳上,技師伸手入褲,按所有部位,除咗直接揸 JJ及 C 眼外,都幾過癮:smile_47: ,但又唔會打 JJ,(其實唔知有冇鬼鼠機,因此行志不在此,亦無問),足130mins。

最後咋咋冧埋單 (16:50),最要贊呢度d Locker仔都唔會抓 tips (全店免 tips),不過又好勤力,唔似其他 d 又抓又冇做嘢,幫我嗰個重堅,見我隻腳未乾晒,直程用毛巾踎低幫我抹乾!要贊:smile_38:

嗰fan尋日再去,原來日頭仍然做緊promotion.

[url=http://http://[img]i33.tinypic.com/52cmyb.jpg[img[/url]]

我愛香港討論區

Thanks for your information

好似幾好
下次試試先

引用:
原帖由 財神到 於 2008-9-12 02:19 PM 發表 查看引用來源
我愛香港討論區
我比你更愛香港討論區:smile_44: :smile_44:

Thanks
有機會去試下先:smile_38: :smile_38:
小弟好鬼鍾意正骨邪feel:smile_35: :smile_35: :smile_35:

半價就要去試下啦

No fun.....:smile_45:

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-9-12 15:01 發表 查看引用來源
我比你更愛香港討論區:smile_44: :smile_44:

真的嗎?
不會是真的吧?
好了, 好了, 我知道了
我愛香港討論區
:smile_38: :smile_38: :smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-9-12 03:16 PM 發表 查看引用來源

真的嗎?
不會是真的吧?
好了, 好了, 我知道了
我愛香港討論區
:smile_38: :smile_38: :smile_38: :smile_38: :smile_38:
放三日假,傻左:smile_45:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆