上一頁下一頁
發新話題

唔知...咩都唔想諗

收藏  |  訂閱
604  48.8k

取消高亮
引用:
原帖由 小豬_Wing 於 2009-4-12 10:32 AM 發表 查看引用來源

所以咪叫妳做~lazy傻豬~囉!! :smile_30:
:smile_13:笑人ge.....

引用:
原帖由 initialr 於 2009-4-12 10:29 AM 發表 查看引用來源

100% man!!!!!只係因為X japan先整張咁既圖啫:smile_35: :smile_35:
唔好意思我以為閣下係女tim:smile_35: ...因為覺得你的言詞斯文有禮

引用:
原帖由 小豬_Wing 於 2009-4-12 10:35 AM 發表 查看引用來源

唔好意思我以為閣下係女tim:smile_35: ...因為覺得你的言詞斯文有禮
偏見!!男士難道唔可以斯文有禮,女士難道唔會爆粗咩

引用:
原帖由 寺本剛 於 2009-4-12 10:38 AM 發表 查看引用來源

:smile_40:未必ga...
:smile_45:d 男仔多數都....XZXXXCXCSAGVSDGW$@%@#︿@$&YERTEF!~#!@%#$URG
:smile_44::smile_27:不過女仔咁@@#WEFERY%$︿&*& 真係几難頂下

事情都過去左,就事有幾不滿幾不甘心,都發生左
以你的條件找個個好易 就因為太易可能留意不到一些真心對你好的人
看完你的事件 只想說 希望你找到一個對你好的人

唔值得為左d唔識珍惜你既人唔開心牙~~加油~~

引用:
原帖由 Amy_tam 於 2009-4-12 03:52 AM 發表 查看引用來源
有人鍾意我嗎? 我咁ok, 好唔順點解會衰係件醜女身上。

唔知幾多男人只係對住我張相已經可以自己解決! 每晚話真心做朋友的好多, 有人直接唔知以為我賣身的又有。我自問做足一百份, 同佢一齊之後一心一意唔去玩, 隨 ...
點只有人鍾意樓主妳呀,妳咁ok,好多美男猛男排隊等妳喇。妳一定唔會輸畀果個醜女個播,因為妳係超哂班嘅靚女嚟嘛。

引用:
原帖由 寺本剛 於 2009-4-12 10:38 AM 發表 查看引用來源

:smile_24: 咁有未必...無可否認大部份女子的手筆是比較斯文
而和男性所出是有所不同啫 ...不是偏見呢...無論如何,
今次係我搞錯:smile_35:

咩都俾晒佢, 佢梗係唔識珍惜。你想佢珍惜你, 就唔好整cheap自己。
使咩要同咁既男人證明你正唔正? 唔通佢話你好正之後想同番你一齊, 你又應承呀?
:smile_45:

加油呀樓主:smile_38:

一不做:smile_34:
二不休:smile_45:

出黎做生意, 有錢收, 洗乜上網呻呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆