上一頁下一頁
發新話題

唔知...咩都唔想諗

收藏  |  訂閱
604  48.9k

取消高亮

唔知...咩都唔想諗

有人鍾意我嗎? 我咁ok, 好唔順點解會衰係件醜女身上。

唔知幾多男人只係對住我張相已經可以自己解決! 每晚話真心做朋友的好多, 有人直接唔知以為我賣身的又有。我自問做足一百份, 同佢一齊之後一心一意唔去玩, 隨傳隨到, 話要就除褲。我衰可以到扮狗仔lam 佢袋, 拍片, 更加一邊插下面一邊比佢用手指插我c眼。

點解會衰係件醜女身上?!!我唔服~!我要佢知今日,我可能係佢一世人最正的女!

引用:
原帖由 Amy_tam 於 2009-4-12 03:52 AM 發表 查看引用來源
有人鍾意我嗎? 我咁ok, 好唔順點解會衰係件醜女身上

http://i406.ph ...
:smile_47: :smile_47: 又有新相引死我喇

因為男人係犯賤的:smile_45:

你係條氣唔順定唔捨得先???

回覆 1# 的帖子

Good ah...but not show too much la...use this way to attract Boys...
not a good method...he let u go...he release a kind of tressure lor...
go and get another la...
Don't stay in Pass!!!

唔好唔開心喇,係佢唔珍惜你咋!!!!離開佢未必唔好啊!!!我支持你架!!!!!take care !!!!!

引用:
原帖由 albertip2005 於 2009-4-12 04:10 AM 發表 查看引用來源
唔好唔開心喇,係佢唔珍惜你咋!!!!離開佢未必唔好啊!!!我支持你架!!!!!take care !!!!!
Albert 哥,想同番我一齊呀?
(p.s. Albert 哥係我幾年前再之前的男朋友,唔係個衰人)

因為最佳食用日期過咗期,唔新鮮.
我唔係黑心...只係妳唔好彩o者
依個年代,係咁架喇...

引用:
原帖由 Amy_tam 於 2009-4-12 04:12 AM 發表 查看引用來源

Albert 哥,想同番我一齊呀?
(p.s. Albert 哥係我幾年前再之前的男朋友,唔係個衰人)
傻妹~~~一唔一齊唔係問題所左,做朋友關心你嘛!!!! 我對你好你知架

引用:
原帖由 albertip2005 於 2009-4-12 04:14 AM 發表 查看引用來源
傻妹~~~一唔一齊唔係問題所左,做朋友關心你嘛!!!! 我對你好你知架
果然有情有義!抵你果陣可以同我瞓幾次

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆