上一頁下一頁
發新話題

唔知...咩都唔想諗

收藏  |  訂閱
604  49.0k

取消高亮
引用:
原帖由 CCandy 於 2009-4-13 09:44 AM 發表 查看引用來源

壞女人要搵好男人架:smile_46:
但比你揾到好男人你又唔愛佢喎...咁既係點嗎....:smile_39:

引用:
原帖由 ken9@9 於 13-4-2009 09:50 發表 查看引用來源

但比你揾到好男人你又唔愛佢喎...咁既係點嗎....:smile_39:
只係女人太好 男人唔識珍惜 .. 比喻je :smile_35::smile_35:

引用:
原帖由 CCandy 於 2009-4-13 09:54 AM 發表 查看引用來源

只係女人太好 男人唔識珍惜 .. 比喻je :smile_35::smile_35:
依...咁咪中左我果句囉...樣樣太好...唔通你都係,,:smile_44:

引用:
原帖由 ken9@9 於 13-4-2009 09:55 發表 查看引用來源

依...咁咪中左我果句囉...樣樣太好...唔通你都係,,:smile_44:
我都唔知喎:smile_35:

引用:
原帖由 CCandy 於 2009-4-13 09:59 AM 發表 查看引用來源

我都唔知喎:smile_35:
駛唔駛我同你睇下相咁呀....:smile_30:

回覆 1# 的帖子

佢唔珍惜你無緊要,最重要係你要愛惜自己!自問無做錯就唔好懷疑自己,保持個人風格、態度,等待一個欣賞、愛護、珍惜同愛你嘅人出現吧!我期待你出新Post分Share同新朋友仔响一齊嘅喜悅! !支持你,保重!

妳擁有迷人的身型,
甜美的笑容。
他放棄了妳,
最後是他的損失,
站起來,铜另一位才華出重,
愛惜妳的男友吧!

正一傻妹嚟架, 為了報復, 咁就益晒D男人, 值得嗎?:smile_39:
(男MEMBER一定會話我阻住個地球轉! )

引用:
原帖由 愛君 於 2009-4-13 10:34 AM 發表 查看引用來源正一傻妹嚟架, 為了報復, 咁就益晒D男人, 值得嗎?:smile_39: (男MEMBER一定會話我阻住個地球轉! )
都益唔哂...
.仲有好多未睇到~~:smile_47:

你甘正 吾洗怕無男朋友喔!
不過好男人吾系甘易搵姐!慢慢泥

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆