上一頁下一頁
發新話題

唔知...咩都唔想諗

收藏  |  訂閱
604  49.1k

取消高亮
引用:
原帖由 舊類型人 於 2009-4-13 10:39 AM 發表 查看引用來源
都益唔哂...
.仲有好多未睇到~~:smile_47:
我估佢再受多次刺激, 咁就.....:smile_47: :smile_47: :smile_47:

樓主,我估你條仔而家攬住個枕頭喊緊啦
咁索既女唔珍惜,去玩條紋眉妹,D 男人真係盲架
你咁正,我係女仔都不知幾羨慕,都好嬲你個死佬!
佢唔珍惜你唔緊要,你要珍惜自己唔好亂咁黎呀

引用:
原帖由 愛君 於 2009-4-13 10:46 AM 發表 查看引用來源我估佢再受多次刺激, 咁就.....:smile_47: :smile_47: :smile_47:
邊有咁易受到刺激???
就算有..都要幾個月後先會再受到....

引用:
原帖由 薇拉 於 2009-4-13 10:51 AM 發表 查看引用來源
........you also quite good

佢唔珍惜你咪搵過第二個囉,你有條件唔使怕

小姐又何必呢?
其實得唔得係您自已話既(最重要係自已個心先知)
如果您係得既話
洗咩理條友呀
post相上黎當報服呀(需然D相係好正)
但係對方覺得醜女大反身
咪一樣唔理您
如果自已條件夠咪
去自尋找下個快樂和幸福既目標囉
s.p你D相點解影得咁por既奇怪奇怪

傻妹, 好多朋友關心你, 我都可以做你好朋友!!!

引用:
原帖由 Amy_tam 於 2009-4-12 03:52 AM 發表 查看引用來源
有人鍾意我嗎? 我咁ok, 好唔順點解會衰係件醜女身上。

唔知幾多男人只係對住我張相已經可以自己解決! 每晚話真心做朋友的好多, 有人直接唔知以為我賣身的又有。我自問做足一百份, 同佢一齊之後一心一意唔去玩, 隨 ...
我係女人都鍾意你...
唔好為左d狗男唔開心...
我撐你...

引用:
原帖由 Amy_tam 於 2009-4-12 03:52 AM 發表 查看引用來源
有人鍾意我嗎? 我咁ok, 好唔順點解會衰係件醜女身上。

唔知幾多男人只係對住我張相已經可以自己解決! 每晚話真心做朋友的好多, 有人直接唔知以為我賣身的又有。我自問做足一百份, 同佢一齊之後一心一意唔去玩, 隨 ...
咪當佢唔識珍惜你囉
唔好難過=.=

引用:
原帖由 薇拉 於 2009-4-13 10:51 AM 發表 查看引用來源
係呀....總之撐你啦~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆