上一頁下一頁
發新話題

唔知...咩都唔想諗

收藏  |  訂閱
604  49.3k

取消高亮
引用:
原帖由 可兒 於 2009-4-17 01:59 AM 發表 查看引用來源

你追下post先講啦:smile_34:
haha 我有睇ga

Amy你唔好唔開心啦,我覺得係你條仔唔欣賞你,你咁正唔洗怕喎
引用:
原帖由 Amy_tam 於 2009-4-12 03:52 AM 發表 查看引用來源
有人鍾意我嗎? 我咁ok, 好唔順點解會衰係件醜女身上。

唔知幾多男人只係對住我張相已經可以自己解決! 每晚話真心做朋友的好多, 有人直接唔知以為我賣身的又有。我自問做足一百份, 同佢一齊之後一心一意唔去玩, 隨 ...

引用:
原帖由 可兒 於 2009-4-17 01:58 AM 發表 查看引用來源

你由p.16開始睇會有新發現:smile_30:
師姐牙 師姐牙
我好懶 唔係睇得幾多
但係睇到你既post 同埋 某位師兄 post
大概係樓主既真面目x_x並不是相中那個吧 ?
其實 香港人 都唔少 好似樓主既人架啦
可兒師姐 都唔好為呢d野嬲啦
嬲黎做咩 對身體唔好架

引用:
原帖由 -貓頭鷹- 於 2009-4-17 02:01 AM 發表 查看引用來源

haha 我有睇ga
樓主e+有online..又唔敢出黎講/....
究竟d相咩事:smile_34:

引用:
原帖由 Mr.Lonely 於 2009-4-17 02:04 AM 發表 查看引用來源

師姐牙 師姐牙
我好懶 唔係睇得幾多
但係睇到你既post 同埋 某位師兄 post
大概係樓主既真面目x_x並不是相中那個吧 ?
其實 香港人 都唔少 好似樓主既人架啦
可兒師姐 都唔好為呢d野嬲啦
嬲黎做咩 對身體唔 ...
我幾時有嬲

引用:
原帖由 可兒 於 2009-4-17 02:04 AM 發表 查看引用來源

好多人等緊睇戲:smile_34:

引用:
原帖由 可兒 於 2009-4-17 02:04 AM 發表 查看引用來源

你又知o既 ??????????????

引用:
原帖由 可兒 於 2009-4-17 02:05 AM 發表 查看引用來源

我幾時有嬲
x_x差唔多啦 心情唔好 呢d都算既

一句到尾
自導自篇自演 真真假假 maybe樓主就係正正既醜女

引用:
原帖由 Mr.Lonely 於 2009-4-17 02:08 AM 發表 查看引用來源
一句到尾
自導自篇自演 真真假假 maybe樓主就係正正既醜女
真能唔係係呢,amy 快d出黎la:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆