上一頁下一頁
發新話題

唔知...咩都唔想諗

收藏  |  訂閱
604  49.3k

取消高亮
引用:
原帖由 bringMeHome 於 2009-4-13 01:59 PM 發表 查看引用來源

hello~miss~:smile_38:
其實唔係輸俾丑女,係個男人自己控制唔住je~:smile_38:
都係啫...............

車:smile_45: :smile_45:
我好多女仔FD 無你咁正都大把人鍾意~:smile_30:
你話點解喇~
係因為你唔夠深度呀~
令人容易厭倦既女人~幾靚都係會失敗~:smile_44:

引用:
原帖由 浪漫baby 於 2009-4-15 12:50 PM 發表 查看引用來源
車:smile_45: :smile_45:
我好多女仔FD 無你咁正都大把人鍾意~:smile_30:
你話點解喇~
係因為你唔夠深度呀~
令人容易厭倦既女人~幾靚都係會失敗~:smile_44:
你似乎唔似安慰佢喎 ............大波幾好呀:smile_47:

引用:
原帖由 火火哥哥 於 2009-4-15 12:55 PM 發表 查看引用來源

你似乎唔似安慰佢喎 ............大波幾好呀:smile_47:
我唔識安慰人架嘛:smile_30:
樓主的確係好大波:smile_13:
:smile_47: 但係牛奶公司D 乳牛咪仲~.............

引用:
原帖由 浪漫baby 於 2009-4-15 12:58 PM 發表 查看引用來源

我唔識安慰人架嘛:smile_30:
樓主的確係好大波:smile_13:
:smile_47: 但係牛奶公司D 乳牛咪仲~.............
睇得出你唔識安慰人呀:smile_39:

咁你有幾大波先?:smile_47:

引用:
原帖由 火火哥哥 於 2009-4-15 01:04 PM 發表 查看引用來源

睇得出你唔識安慰人呀:smile_39:

咁你有幾大波先?:smile_47:
飛機場上兩口釘:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 浪漫baby 於 2009-4-15 01:05 PM 發表 查看引用來源

飛機場上兩口釘:smile_47: :smile_47:
都 ok 呀.....仲有兩口釘....keke
我最鍾意幫人 dup 釘架

引用:
原帖由 火火哥哥 於 2009-4-15 01:09 PM 發表 查看引用來源

都 ok 呀.....仲有兩口釘....keke
我最鍾意幫人 dup 釘架
好呀
記住帶放大鏡啊~

引用:
原帖由 浪漫baby 於 2009-4-15 01:12 PM 發表 查看引用來源

好呀
記住帶放大鏡啊~
唔駛放大鏡......我好眼力呀, 不過你唔好手多多摸我喎, 我驚我 dup 錯就唔好喇:smile_47: ....

引用:
原帖由 火火哥哥 於 2009-4-15 01:14 PM 發表 查看引用來源

唔駛放大鏡......我好眼力呀, 不過你唔好手多多摸我喎, 我驚我 dup 錯就唔好喇:smile_47: ....
咁我又使唔使帶放大鏡呀~
我唔夠眼力架喎~一陣摸錯....:smile_47: :smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆