上一頁下一頁
發新話題

性感少少(有事後相, 今朝; 30/3; upload 咗新 video)

收藏  |  訂閱
741  208.5k

取消高亮

性感少少(有事後相, 今朝; 30/3; upload 咗新 video)

最近本小姐因為同某男人開始建立穩定關係, 所以乖咗好多。雖然佢對我都算唔錯, 不過玩慣的我始終想多d人好似之前咁留意下我, 注目下, 所以星期日同佢出街果陣都刻意性感少少。

果日, 我著咗件oversize的格仔恤加條超短褲,當然係特登做到好似件衫之下無著的效果啦!之後單調過頭加咗對黑色長襪,正好同我開咗三粒衫絚露出半個的黑bra 配到絕。就係咁同佢去行街,不停有唔少男人望。最得意係見到有d拖住條女的,又怕比條女發現,又要望。最記得嚮英皇前面個紅綠燈位,側邊個四眼仔一齊等紅綠燈,望到人地個bra 實一實,到轉燈果時,我輕聲同佢講:「行啦!」,佢好似驚到成個彈起。

搭地鐵走果陣見到佢黑口黑面。問佢做咩又唔講(我當然知佢惱我太姣啦!),咪攬實佢囉!開頭都仲繼續扮惱,不過慢慢feel 到佢下面頂住我都知佢又想要啦!

果然,一入屋,佢已經二話不說咁扯低我內外兩條褲,一下就噤低我上半身落飯桌,人地都未濕就插入去。開始真係好痛,不過,我幾鍾意佢粗獷d,所以好快就濕晒。全程有種好急速的快感,佢只係伸手入我件衫除咗個bra,不停好用力咁搓!由於差不多係安全期,所以由得佢內射,high 爆!!

24/3/2009

怕咗你地啦~~!!
http://rapidshare.de/files/46422854/090324021627.3gp.html
因為怕要upload 好耐, 所以有畫無聲, 同上面張相同一日去開房影的。

今朝再影, 不過, 係咁對住個胸, 真係唔知講咩
http://rapidshare.de/files/46422884/090324080125.3gp.html

30/3/2009

今朝最新update 咗, 佢終於肯幫我再影, 不過之後佢要我幫佢用口同吞...~~!
http://rapidshare.de/files/46422822/090330074002.3gp.html

好正Wo

正...好sexy...喺街見到咁...拖住條女都望啦:smile_47:

o甘好玩啊

引用:
原帖由 Amy_tam 於 2009-3-24 01:59 AM 發表 查看引用來源
最近本小姐因為同某男人開始建立穩定關係, 所以乖咗好多。雖然佢對我都算唔錯, 不過玩慣的我始終想多d人好似之前咁留意下我, 注目下, 所以星期日同佢出街果陣都刻意性感少少。

果日, 我著咗件oversiz ...
今次有冇錄音呀:smile_40:

引用:
原帖由 Amy_tam 於 2009-3-24 01:59 AM 發表 查看引用來源

果日, 我著咗件oversiz ...
妳都好靚女啊

掂啊,,  haha  叫床聲有無先

引用:
原帖由 coolcool62 於 2009-3-24 02:07 AM 發表 查看引用來源

今次有冇錄音呀:smile_40:
衫都無除晒,點錄音呀~!

正呀!豬遲你!!!

引用:
原帖由 Amy_tam 於 2009-3-24 02:10 AM 發表 查看引用來源

衫都無除晒,點錄音呀~!
還有無多d相丫?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆