上一頁下一頁
發新話題

唔知...咩都唔想諗

收藏  |  訂閱
604  49.4k

取消高亮
引用:
原帖由 gum717 於 2009-4-14 10:48 PM 發表 查看引用來源

如果係真既.....佢揾到同佢差唔多樣既人....都幾勁喎...
我淨係想知,如果有一張係真,點解要send咁多假既出去俾人呢
而家俾人踢爆左咪仲樣衰

引用:
原帖由 可兒 於 2009-4-14 10:43 PM 發表
最新報告相其中只有一張係佢........:smile_34:
係佢頭像姐...:smile_30:

引用:
原帖由 傻妹CHLOO_YEE 於 2009-4-14 10:51 PM 發表 查看引用來源

傻妹.....:smile_38:

引用:
原帖由 lkc0712 於 2009-4-14 10:44 PM 發表 查看引用來源

即係點呀,咁點解佢要用埋其他相呢
係男定係女先
:smile_34: 唔知啵...明明其中2張都有化妝..都可以同人講話化左妝唔同左...:smile_30:

引用:
原帖由 lkc0712 於 2009-4-14 10:51 PM 發表 查看引用來源

我淨係想知,如果有一張係真,點解要send咁多假既出去俾人呢
而家俾人踢爆左咪仲樣衰
咁我又唔係諗呢樣喎.....:smile_35:

我諗緊佢send做咩呢...
1 我好大波
2 我好靚女
3 我好需要
:smile_41: :smile_41: :smile_30:
究竟諗咩...我好想知:smile_34:

引用:
原帖由 可兒 於 2009-4-14 10:54 PM 發表 查看引用來源

:smile_34: 唔知啵...明明其中2張都有化妝..都可以同人講話化左妝唔同左...:smile_30:
真係好混亂呀
仲有果個ex又係咪真架

引用:
原帖由 傻妹CHLOO_YEE 於 2009-4-14 10:51 PM 發表 查看引用來源

no...得amy2係佢:smile_34:
佢話amy3都係..只係化左妝唔同樣.....明明2張都有化~~~
ps..同我講呢d野既人..amy係4,5年前sd比佢既...

引用:
原帖由 gum717 於 2009-4-14 10:54 PM 發表 查看引用來源

咁我又唔係諗呢樣喎.....:smile_35:

我諗緊佢send做咩呢...
1 我好大波
2 我好靚女
3 我好需要
:smile_41: :smile_41: :smile_30:
究竟諗咩...我好想知:smile_34:
如果佢係3,但係佢係要吉你,咁你上唔上先

引用:
原帖由 可兒 於 2009-4-14 10:56 PM 發表 查看引用來源

no...得amy2係佢:smile_34:
佢話amy3都係..只係化左妝唔同樣.....明明2張都有化~~~
ps..同我講呢d野既人..amy係4,5年前sd比佢既...
好野.....我估中左邊張係佢喇....

好好玩呀....呢個遊戲.....多謝妳呀..........樓主.....................................:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 gum717 於 2009-4-14 10:57 PM 發表 查看引用來源

好野.....我估中左邊張係佢喇....
一睇完就del晒,冇得對番添
但係都冇咩興趣知邊張係真

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆