上一頁下一頁
發新話題

唔知...咩都唔想諗

收藏  |  訂閱
604  49.4k

取消高亮
唉~~~可兒妹妹,希望佢明白問題所在啦:smile_39:
引用:
原帖由 可兒 於 2009-4-13 08:40 PM 發表 查看引用來源

條件好比起條件較差既女仔...待遇好唔同...對性格影響都可以好極端:smile_40:

何必呢.........:smile_39:

引用:
原帖由 st999631 於 2009-4-13 10:43 PM 發表 查看引用來源
唉~~~可兒妹妹,希望佢明白問題所在啦:smile_39:
所以我咪話..自信同自負只差一線囉
被寵慣捧慣..呢個突如其來既"打擊"...就梗係唔甘心唔抵得啦...人之常情:smile_46:

引用:
原帖由 可兒 於 2009-4-13 10:47 PM 發表 查看引用來源

所以我咪話..自信同自負只差一線囉
被寵慣捧慣..呢個突如其來既"打擊"...就梗係唔甘心唔抵得啦...人之常情:smile_46:
可兒~ 做乜睇野睇到咁化呀?
睇黎你真係老啦

引用:
原帖由 johnsonlee107 於 2009-4-13 10:52 PM 發表 查看引用來源

可兒~ 做乜睇野睇到咁化呀?
睇黎你真係老啦
:smile_44: 揀睇事實一面好過活係自己幻想世界度啦:smile_45:
:smile_42: 天真..你同我都曾經試過..人都係清醒D理智D好:smile_45:

引用:
原帖由 可兒 於 2009-4-13 11:00 PM 發表 查看引用來源

:smile_44: 揀睇事實一面好過活係自己幻想世界度啦:smile_45:
:smile_42: 天真..你同我都曾經試過..人都係清醒D理智D好:smile_45:
比著你...你會忍痛分手ma?

引用:
原帖由 巴士阿谷 於 2009-4-13 11:11 PM 發表 查看引用來源

比著你...你會忍痛分手ma?
有幾痛?
咁饑不擇食..要唔要都把:smile_45:
:smile_42: 我唔會訓哂身落去..我會比佢知道我唔會冇左佢都唔得...若即若離..等佢先諗餐懵:smile_30: :smile_30: :smile_30:

你身材咁正~~樣又靚!!一定大把仔la~~舊ge唔去新ge點黎

做女仔一定要高竇D釣下D狗公引,妳對男友咁千依百順,佢一要妳就除定褲比佢,做到咁cheap佢又點會珍惜妳呢?:smile_39: 男人係咁,太易得到妳梗係唔識得珍惜,個醜女可能識捉摸男人心理所以妳衰喺佢手上。:smile_45:

引用:
原帖由 可兒 於 2009-4-13 11:28 PM 發表 查看引用來源

有幾痛?
咁饑不擇食..要唔要都把:smile_45:
:smile_42: 我唔會訓哂身落去..我會比佢知道我唔會冇左佢都唔得...若即若離..等佢先諗餐懵:smile_30: :smile_30: :smile_30:
我女朋友都對我若即若離...
我都唔知應該點做...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆