上一頁下一頁
發新話題

唔知...咩都唔想諗

收藏  |  訂閱
604  49.4k

取消高亮
可以用另一個方法去睇,樓住你講咁多野都係肉體上面,會唔會你同你ex無咩溝通呀???
無疑你係床上面係贏晒..但係落左床又係點呢?會唔會似一個sp多個情侶關係呀:smile_41:

thanks for sharing

引用:
原帖由 albertip2005 於 2009-4-13 09:22 PM 發表 查看引用來源
鬼叫你中曬point 咩~~~~~~~
:smile_45: 只係一般無知少女見解JA

引用:
原帖由 可兒 於 2009-4-13 09:26 PM 發表 查看引用來源

:smile_45: 只係一般無知少女見解JA
你都叫無知???你睇穿曬男人既心喇

引用:
原帖由 albertip2005 於 2009-4-13 09:28 PM 發表 查看引用來源
你都叫無知???你睇穿曬男人既心喇
只係捉心理...我仲未有對手挑戰高少少既男人:smile_13:

引用:
原帖由 可兒 於 2009-4-13 09:32 PM 發表 查看引用來源

只係捉心理...我仲未有對手挑戰高少少既男人:smile_13:
睇黎你都好難搵對手:smile_42: :smile_42:

我鍾意你你都唔會鍾意我啦~哈~你樣靚身材正~大把人想追你啦~
我想下就得~哈~

引用:
原帖由 CCandy 於 2009-4-13 09:54 發表 查看引用來源

只係女人太好 男人唔識珍惜 .. 比喻je :smile_35::smile_35:
同意~

引用:
原帖由 albertip2005 於 2009-4-13 09:36 PM 發表 查看引用來源
睇黎你都好難搵對手:smile_42: :smile_42:
總有的.............

引用:
原帖由 Amy_tam 於 2009-4-12 03:52 AM 發表 查看引用來源
有人鍾意我嗎? 我咁ok, 好唔順點解會衰係件醜女身上。

唔知幾多男人只係對住我張相已經可以自己解決! 每晚話真心做朋友的好多, 有人直接唔知以為我賣身的又有。我自問做足一百份, 同佢一齊之後一心一意唔去玩, 隨 ...
咁多fans撐妳....好快無野架la..........妳出聲大把好bf 喇 (除左我).......:smile_42:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆