上一頁下一頁
發新話題

唔知...咩都唔想諗

收藏  |  訂閱
604  49.4k

取消高亮
樓主大把本錢.....唔使憂wor

引用:
原帖由 kenny1832 於 2009-4-12 04:04 PM 發表
見到D相點會唔鐘意呀,可能你在床上死魚甘.
都可以係一個理由...要第二個唔要佢:smile_35:

回覆 1# 的帖子

你輸在你太完美啦。。。餐餐食魚翅.食下咸魚都好好味架.

引用:
原帖由 ken9@9 於 2009-4-12 10:47 PM 發表
你輸在你太完美啦。。。餐餐食魚翅.食下咸魚都好好味架.
:smile_35: 又有道理喎...

引用:
原帖由 Amy_tam 於 2009-4-12 03:52 AM 發表
有人鍾意我嗎? 我咁ok, 好唔順點解會衰係件醜女身上。

唔知幾多男人只係對住我張相已經可以自己解決! 每晚話真心做朋友的好多, 有人直接唔知以為我賣身的又有。我自問做足一百份, 同佢一齊之後一心一意唔去玩, 隨 ...
..點解輸..人地一定有野好過你..唔好以為自己好正就一定win先得ga..好似踢ball..一隊勁隊都有輸ge時候..最緊要知道點解會輸..之後改善好過la..係度話人post埋人相..攪到好似係你輸唔起咁...唔係一個好ge解決方法

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2009-4-12 10:52 PM 發表

..點解輸..人地一定有野好過你..唔好以為自己好正就一定win先得ga..好似踢ball..一隊勁隊都有輸ge時候..最緊要知道點解會輸..之後改善好過la..係度話人post埋人相..攪到好似係你輸唔起咁...唔係一個好ge解決方法
因為ball係圓gar ma....

引用:
原帖由 傻妹CHLOO_YEE 於 2009-4-12 10:48 PM 發表 查看引用來源

:smile_35: 又有道理喎...
你都同意呀....

引用:
原帖由 ken9@9 於 2009-4-12 10:58 PM 發表

你都同意呀....
係呀....

引用:
原帖由 傻妹CHLOO_YEE 於 2009-4-12 11:01 PM 發表 查看引用來源

係呀....
咁你係魚翅定係咸魚呀......:smile_43:

引用:
原帖由 傻妹CHLOO_YEE 於 2009-4-12 10:55 PM 發表

因為ball係圓gar ma....
女性ballball都係圓 ge also

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆