上一頁下一頁
發新話題

唔知...咩都唔想諗

收藏  |  訂閱
604  49.5k

取消高亮
引用:
原帖由 浪漫baby 於 2009-4-15 01:16 PM 發表 查看引用來源

咁我又使唔使帶放大鏡呀~
我唔夠眼力架喎~一陣摸錯....:smile_47: :smile_47:
摸錯唔緊要, 但唔好摸摸下唔摸喎, 你知喇, 好難忍架麻
lunch 先~
一陣返黎同你傾呀

BABY~~~~:smile_47:

話要就除褲>>>>>男人係鍾意人有d矜持的....

同埋,有時拍拖le d唔係睇樣既......

thanks for shareing:smile_40: :smile_40: :smile_40:

妳好~可以同妳做個朋友傾下嗎?
我男廿幾,有心識朋友呀~我樣子ok~住九龍區~
我有心識朋友ga!!add我msn傾下做個朋友先呀^^

(指去我名按添加我msn就可以見到我msn ga喇^^)

呀女神~~
點解仲未出黎交代既?:smile_41:
:smile_38: 究竟點解張張相都唔同樣架???
邊個先係你:smile_41: :smile_34: :smile_30:

引用:
原帖由 可兒 於 2009-4-15 11:02 PM 發表 查看引用來源
呀女神~~
邊個先係你:smile_41: :smile_34: :smile_30:
可兒

又話俾相我睇既?

引用:
原帖由 american1234 於 2009-4-15 11:03 PM 發表 查看引用來源

可兒

又話俾相我睇既?
唔見你on既?

引用:
原帖由 可兒 於 2009-4-15 11:02 PM 發表 查看引用來源
呀女神~~
:smile_30::smile_45:有login 過,,不過吾敢出聲姐

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-4-15 11:12 PM 發表 查看引用來源
:smile_30::smile_45:有login 過,,不過吾敢出聲姐
哦~
呢d算唔算身有屎?:smile_15:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆