上一頁下一頁
發新話題

唔知...咩都唔想諗

收藏  |  訂閱
604  49.6k

取消高亮
引用:
原帖由 -貓頭鷹- 於 2009-4-17 02:21 AM 發表 查看引用來源

我見到c hing 你在線 xd
有咩可能
我見到自己係在線架:smile_14:

引用:
原帖由 Mr.Lonely 於 2009-4-17 02:18 AM 發表 查看引用來源

唔可以pm你:')
你pm比msn我仲好
你唔夠50分我pm唔到你~

大家唔洗等amy喇...
如果係比人送會既一早死左出黎解釋啦..
e+在線又潛水唔出聲算點先?:smile_30:
:smile_34: 大家估到啦~~~~amy姐/哥~~可?:smile_30: :smile_34:

引用:
原帖由 可兒 於 2009-4-17 02:23 AM 發表 查看引用來源

:smile_34: 大家估到啦~~~~amy姐/哥~~可?:smile_30: :smile_34:
可兒你返來啦 ~ 掛著你呢 ~

引用:
原帖由 可兒 於 2009-4-17 02:23 AM 發表 查看引用來源

真可惜=[ 有排先50分牙 岩岩申請

哥定姐 牙:smile_13:

大大聲講出黎 比其他fans知都好啦a_a

引用:
原帖由 Mr.Lonely 於 2009-4-17 02:23 AM 發表 查看引用來源

有咩可能
我見到自己係在線架:smile_14:
係woo 點解我寫著offline o既 *o*

引用:
原帖由 -貓頭鷹- 於 2009-4-17 02:26 AM 發表 查看引用來源

係woo 點解我寫著offline o既 *o*

係到扮豬食老虎?

從實招來

有D男 人就系咁賤架啦, 對佢好又唔識得珍惜,貪新鮮
所以話呢, 得唔到既野系最好。 女仔要學會保持距離同埋得閑發下大小姐脾氣,鐘意就比下佢,唔鐘意就say no 唔好比D 男人食住上!

冇d 咁o既事呀
我都想機返好佢

引用:
原帖由 Mr.Lonely 於 2009-4-17 02:14 AM 發表 查看引用來源大概係可兒 收到風樓主貼既相並不是樓主理解嗎
明白晒...哈..又會有哩個風傳出黎o既!??! 不過相就真係好正啦...!!!女我都見唔少... 相入面果锢身材哩個真係幾得~~~ 曾經都同一條女玩過係接近身材~ 好gooooooooood

引用:
原帖由 bosco1005 於 2009-4-17 02:32 AM 發表 查看引用來源
明白晒...哈..又會有哩個風傳出黎o既!??! 不過相就真係好正啦...!!!女我都見唔少... 相入面果锢身材哩個真係幾得~~~ 曾經都同一條女玩過係接近身材~ 好gooooooooood

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆