上一頁下一頁
發新話題

誠徵 男女朋友 !!!!!!做 我<灰哥仔>個fd啦 你係18-80 歲都入黎啦 去party囉!

收藏  |  訂閱
737  6.2k

取消高亮
引用:
原帖由 笑三笑 於 2008-9-21 04:35 PM 發表 查看引用來源
你當我係傻佬哈:smile_46:哈:smile_46:哈:smile_46:
何以見得我係老手呀

係老手就唔會咁多問題啦...

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2008-9-21 04:44 PM 發表 查看引用來源

何以見得我係老手呀

係老手就唔會咁多問題啦...
帶你去玩哈哈哈:smile_30: :smile_30: :smile_30:

你好~~~~~:smile_40:

引用:
原帖由 笑三笑 於 2008-9-21 04:57 PM 發表 查看引用來源
帶你去玩哈哈哈:smile_30: :smile_30: :smile_30:
我想架..但又怕比公安捉 又怕中性病..!!!!!!!! 唉..又要玩又要驚..

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2008-9-21 05:03 PM 發表 查看引用來源

我想架..但又怕比公安捉 又怕中性病..!!!!!!!! 唉..又要玩又要驚..
我成日同d公安打麻雀你驚我都未驚:smile_46: :smile_46: :smile_46: 叫得你去:smile_46: 哈:smile_46:  哈:smile_46: 唁

引用:
原帖由 可兒 於 2008-9-21 05:03 PM 發表 查看引用來源
你好~~~~~:smile_40:
你好呀

其實張相係咪你黎架 ??

引用:
原帖由 笑三笑 於 2008-9-21 05:11 PM 發表 查看引用來源
我成日同d公安打麻雀你驚我都未驚:smile_46: :smile_46: :smile_46: 叫得你去:smile_46: 哈:smile_46:  哈:smile_46: 唁
真係架????????

咁有機會真係同你一起出發..

呢個問題解決左..但係怕中性病個問題未解決喎..

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2008-9-21 05:18 PM 發表 查看引用來源

真係架????????

你乜到驚乖乖地在家睇電影 :smile_46: :smile_46:

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2008-9-21 05:18 PM 發表 查看引用來源

真係架????????

你唔係清兵 :smile_46: :smile_46: :smile_46:

引用:
原帖由 笑三笑 於 2008-9-21 05:21 PM 發表 查看引用來源
你乜到驚乖乖地在家睇電影 :smile_46: :smile_46:
你係咪自己住先

我唔同你呀..我怕d衫褲傳到老媽子...

而且一頭半個月唔喺屋企 我又一定比人問咩事..

唉..總之我唔係幾幸福啦..

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆