上一頁下一頁
發新話題

誠徵 男女朋友 !!!!!!做 我<灰哥仔>個fd啦 你係18-80 歲都入黎啦 去party囉!

收藏  |  訂閱
737  6.0k

取消高亮
引用:
原帖由 karrryz 於 2008-9-13 05:48 PM 發表
咁我5睇la.....
我驚你唔鍾意..

引用:
原帖由 KaL. 於 2008-9-13 05:50 PM 發表 查看引用來源

我驚你唔鍾意..
俾我睇下先知.....

引用:
原帖由 karrryz 於 2008-9-13 05:53 PM 發表
俾我睇下先知.....

但係要慢慢一幅一幅睇..:smile_35:

引用:
原帖由 KaL. 於 2008-9-13 05:56 PM 發表 查看引用來源

但係要慢慢一幅一幅睇..:smile_35:
咁快d la.....

引用:
原帖由 karrryz 於 2008-9-13 05:56 PM 發表
咁快d la.....

"衰佬, 呢排成日唔見人, 你又一定係掛住出去同其他女仔口花花啦, 你有其他女人得架喇, 唔洗要我喇.."

引用:
原帖由 KaL. 於 2008-9-13 06:02 PM 發表

"衰佬, 呢排成日唔見人, 你又一定係掛住出去同其他女仔口花花啦, 你有其他女人得架喇, 唔洗要我喇.."

"唔係呀, 你聽我解釋先喇.."
"唔聽啊, 仲有咩好解釋, 你都唔緊張我架喇, 我地分手喇.."

引用:
原帖由 KaL. 於 2008-9-13 06:05 PM 發表

"唔係呀, 你聽我解釋先喇.."
"唔聽啊, 仲有咩好解釋, 你都唔緊張我架喇, 我地分手喇.."

"我都唔明你地 d 男人, 個個都係咁, 追緊個陣又話幾錫幾錫, 追到手咩承諾都對現唔到既!!!!"

引用:
原帖由 KaL. 於 2008-9-13 06:07 PM 發表

"我都唔明你地 d 男人, 個個都係咁, 追緊個陣又話幾錫幾錫, 追到手咩承諾都對現唔到既!!!!"

"bibay 啊, 你聽我講先啦, 我連排冇搵你, 係因為我忙住搵一樣野.."
"乜野咁巴閉啊??"

引用:
原帖由 KaL. 於 2008-9-13 06:09 PM 發表

"bibay 啊, 你聽我講先啦, 我連排冇搵你, 係因為我忙住搵一樣野.."
"乜野咁巴閉啊??"

"就係呢樣, 你咪一直都話黎地球係想搵到植物既, 我搵左好耐好耐先搵到架.."

引用:
原帖由 KaL. 於 2008-9-13 06:11 PM 發表

"就係呢樣, 你咪一直都話黎地球係想搵到植物既, 我搵左好耐好耐先搵到架.."

"我搵左好耐喇!!!! 咁點解你之前唔同我講清楚既..???"
"因為我想比個驚喜你嘛, 我呢排唔理你係因為我想搵一 d 驚喜比你令你開心, 而唔係出去撩女仔啊.. 我個心一直有你, 而你亦都只係唯一一個係我個心架渣, 宜家我送呢棟草比你, 你唔好嬲我喇.."
"好感動啊~~"

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆