上一頁下一頁
發新話題

秋郊遊記2

收藏  |  訂閱
750  41.8k

取消高亮
引用:
原帖由 翠林仔 於 2008-5-5 03:59 AM 發表

講開, 試過夜晚響天台抱住條女玩掛鼓,

又驚人睇到又驚唔夠力, 快手快腳三分鐘出野 ~
掛鼓我女友好難高潮,玩一陣佢已經很累要換體位,

如果掛鼓時出左,我想佢實唔多滿足....

都係傳統D大家都開心....

野外(海灘)試過一次女友在上,我怕別人看見(好驚),但係佢好想試,結果我唔洗3分鐘;

佢話雖然唔夠,但好激又好開心,好有滿足感;結果當晚反到屋企先大戰2小時。

之後佢成日講反話好有滿足感,咁快KO我,吹脹

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-5-5 03:46 AM 發表 舂坎角我之前都提過啦 但幾年前都有非法入境者出沒 btw果度以前幾多男同性戀者去, 記得見過兩個男人著住tback泳褲拖住手行
??有基佬,我就冇見過了?見到男同性戀係你開心定失望呢?

04:00 ...

z... z... z... Z... Z... Z...

引用:
原帖由 翠林仔 於 2008-5-5 04:02 AM 發表

x 2 ~

唔好話我偏見 ...

男男 kiss 好嘔心, 女女 kiss 有美感

兩男互插冇眼睇, 兩女互磨望到實 ~
雖然我未見過D相,但聽你講2男我都唔係好接受到,

吳賢祖都係咁話.....

如果得我一個人,第一眼會覺得有無睇錯 / 對方係咪傻 o架 ?

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-5-5 04:02 AM 發表

你講果d翠林仔頭先睇左

隔離屋咁近你都敢? 我連係天台除晒訓係度都唔敢ar
唔好意思,我唔係話你身材唔得,其實你已經非常一流;單純討論身材你比很多女孩都得....

但係我想問「翠林仔」,看想加討論就有反應係唔係跨張左D?

(以下開玩笑)

不過可能他看見相後加上自己的性幻想或過去經歷就另計

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-5-5 03:28 AM 發表

唔怪得佢地幾個望落怕怕咁啦,咁果次我又大膽左d既
仲要同佢地3個都做
其實好多人想溝你,又驚自己條女知道
所以个个走去開新A/C:smile_30:

引用:
原帖由 chinaup 於 2008-5-5 05:54 AM 發表

其實好多人想溝你,又驚自己條女知道
所以个个走去開新A/C:smile_30:  
睇你個衰樣咪一撚樣...話人:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 ~~小丑~~ 於 2008-5-5 06:26 發表

睇你個衰樣咪一撚樣...話人:smile_30: :smile_30: :smile_30:  
xdxdxdxdxdx

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-5-3 02:18 AM 發表
希望唔好再用呢度chat.  say hi, say bye, 想做朋友等等posts盡量少d出,傾多點經驗和感受. 唔係好快又要開新thread

http://www24.188channel.com/view ... &extra=page%3D1
上次秋郊遊 ...
我會抱妳去一d茂密嘅草叢度,緊緊擁抱住妳,前前後後輕輕咁撫摸吓妳,仲搣下妳個 pat pat添,同妳眼神交流吓之後,就將口唇印落妳個口仔度,伸條脷入妳個口度同妳車,跟住仲用咀錫遍妳全身,由頭髮,到耳仔,額頭,面頰,粉頸,乳房,一路錫到落妳烏卒卒嘅小妹妹度。又奶又舔又鑽,等妳開心到典來典去,果度出哂水,呻吟聲嗌到震天咁響,我就盡情享受一個好似樓主咁靚嘅裸女,擘開妳雙腿........唔,妳好正!。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆