上一頁下一頁
發新話題

秋郊遊記2

收藏  |  訂閱
750  41.8k

取消高亮
引用:
原帖由 don_giovanni 於 2008-5-5 03:49 AM 發表
宜家住新界村屋3樓連天台,有時都會上天台瞓半晚,
只不過無草地,但就絕對安全....
haha
住村屋要睇你果度隔離有冇屋啦,
有屋就冇咁方便啦

翠林仔:
又話未睇過我之前d相既
原來你一早有我msn既

Angela 又換相, 你想我今晚扯爆呀 :smile_41:

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-5-5 03:53 AM 發表

翠林仔:
又話未睇過我之前d相既
原來你一早有我msn既
:smile_13: 睇「秋郊遊記」第一集, 佢地話你有 D 露面又露點既相, 我真係冇響 Discuss 見過呀 !

引用:
原帖由 翠林仔 於 2008-5-5 03:52 AM 發表

部份村落依山而建, 隔籬屋隨時高過你

就算係平排咁高, 亦都可能望得到
我有睇星的習慣....

平日大家都好早瞓,

深夜2點就什麼人也未見過,

最近的樓也有一段距離,原本是方便看星,未試過性愛....

引用:
原帖由 hongkongkenken 於 2008-5-5 03:49 AM 發表
舂坎角,長洲同西貢有d海灘真係有好多男同係到玩,我自己對同性戀者都冇咩野既,但係帶埋sp去或者自己去就冇謂啦
得罪都要講,見到男同kiss 我覺得好嘔心
引用:
原帖由 翠林仔 於 2008-5-5 03:56 AM 發表
:smile_13: 睇「秋郊遊記」第一集, 佢地話你有 D 露面又露點既相, 我真係冇響 Discuss 見過呀 !
係msn你咪見過我d相囉, 不過尺度唔同之嘛
仲以為你未睇過我先換

引用:
原帖由 don_giovanni 於 2008-5-5 03:56 AM 發表

我有睇星的習慣....

平日大家都好早瞓,

深夜2點就什麼人也未見過,

最近的樓也有一段距離,原本是方便看星,未試過性愛....
講開, 試過夜晚響天台抱住條女玩掛鼓,

又驚人睇到又驚唔夠力, 快手快腳三分鐘出野 ~

引用:
原帖由 翠林仔 於 2008-5-5 03:53 AM 發表
Angela 又換相, 你想我今晚扯爆呀 :smile_41:
這張我見過....

不過我見到裸女已經無什麼反應....

不如試吓性愛照片,比我見到雙方都enjoy可能會有多D幫助...

haha

引用:
原帖由 don_giovanni 於 2008-5-5 03:59 AM 發表
這張我見過....
不過我見到裸女已經無什麼反應....
不如試吓性愛照片,比我見到雙方都enjoy可能會有多D幫助...
haha
你講果d翠林仔頭先睇左
引用:
原帖由 翠林仔 於 2008-5-5 03:59 AM 發表

講開, 試過夜晚響天台抱住條女玩掛鼓,

又驚人睇到又驚唔夠力, 快手快腳三分鐘出野 ~
隔離屋咁近你都敢? 我連係天台除晒訓係度都唔敢ar

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-5-5 03:57 AM 發表

得罪都要講,見到男同kiss 我覺得好嘔心
x 2 ~

唔好話我偏見 ...

男男 kiss 好嘔心, 女女 kiss 有美感

兩男互插冇眼睇, 兩女互磨望到實 ~

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-5-5 04:02 AM 發表

隔離屋咁近你都敢? 我連係天台除晒訓係度都唔敢ar
:smile_30: 原本同個 SP 響天台玩水, 到摸摸下想扑野時就冇人會諗敢唔敢呢個問題 ~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆