上一頁下一頁
發新話題

秋郊遊記2

收藏  |  訂閱
750  41.8k

取消高亮
有個海灘叫舂坎角,果度幾好架,都叫水清沙幼,勝在日頭時已經好少人晚上緊加少或冇人。

引用:
原帖由 don_giovanni 於 2008-5-5 03:36 AM 發表

數年前,有一次我同女友深夜在城門玩車震,點知遇到II,我估佢係附近過夜;

之後女友哭了半晚上

我本人極之心痈和後悔.....

總之think thrice do last
多人到既地方自然多II啦, 所以我話留係山頂最安全,日頭先返落山點都安全d,有乜動靜都睇到

有個海灘叫舂坎角,果度幾好架,都叫水清沙幼,勝在日頭時已經好少人晚上緊加少或冇人。

Angela 你通常咩時間開始行架?

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-5-5 03:43 AM 發表

多人到既地方自然多II啦, 所以我話留係山頂最安全,日頭先返落山點都安全d,有乜動靜都睇到
有乜動靜都睇到」:smile_41:

你講邊個睇到 :smile_41:  你, 定係個賊 :smile_41:

引用:
原帖由 hksunman 於 2008-5-5 03:42 AM 發表
舂坎角我之前都提過啦
但幾年前都有非法入境者出沒
btw果度以前幾多男同性戀者去, 記得見過兩個男人著住tback泳褲拖住手行

引用:
原帖由 翠林仔 於 2008-5-5 03:46 AM 發表

「有乜動靜都睇到」:smile_41:

你講邊個睇到 :smile_41:  你, 定係個賊 :smile_41:
我指有人匿埋係樹旁,有人係前面行來都睇得清楚先
引用:
原帖由 hksunman 於 2008-5-5 03:45 AM 發表
Angela 你通常咩時間開始行架?
睇時間而定,同有冇人一齊
一個人既話會晏少少去多,上到上面岩岩好係夜晚

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-5-5 03:46 AM 發表

舂坎角我之前都提過啦
但幾年前都有非法入境者出沒
btw果度以前幾多男同性戀者去, 記得見過兩個男人著住tback泳褲拖住手行
舂坎角,長洲同西貢有d海灘真係有好多男同係到玩,我自己對同性戀者都冇咩野既,但係帶埋sp去或者自己去就冇謂啦

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-5-5 03:43 AM 發表

宜家住新界村屋3樓連天台,有時都會上天台瞓半晚,

只不過無草地,但就絕對安全....

haha

引用:
原帖由 don_giovanni 於 2008-5-5 03:49 AM 發表

宜家住新界村屋3樓連天台,有時都會上天台瞓半晚,

只不過無草地,但就絕對安全....

haha
部份村落依山而建, 隔籬屋隨時高過你

就算係平排咁高, 亦都可能望得到

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆