上一頁下一頁
發新話題

秋郊遊記2

收藏  |  訂閱
750  41.8k

取消高亮
唔知幾時開始,我同D friend開笑咁講,
我現在的性愛次數是用「倒數」的方式計算.....

好想每一次都是是快樂的回憶....

對手和心情變得很重要。

我絕對不是正人君子,也不是害怕什麼責任,就是試過裸女抱著睡一晚,我也不想和她做。

我也不知為什麼,只是不希望「給她」...

我有時覺得這方面很像女孩....

到我跟女友一起時,就算只是坐在她身旁,有時就算公共場合,也想馬上跟她來一次....

同唔熟的人好可能唔得....

haha

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-5-5 03:22 AM 發表

咁又係, 多數d劫案發生係朝早最多人行山時候既
:smile_34: 所以,「逆思考」以賊人身份諗一諗, 就知幾時邊度係安全既 ~

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-5-5 03:28 AM 發表

唔怪得佢地幾個望落怕怕咁啦,咁果次我又大膽左d既
仲要同佢地3個都做
妳咁年紀就好D, 老實講, 就算當時係我遇到妳,如果傾落唔啱台, 分分鐘以為D靚妹發瘋添呀

引用:
原帖由 terrius 於 2008-5-5 03:28 AM 發表

咁大個人, 梗有方法耍佢嘅, 只不過冇心而己
我對果味野有心果時個腦都冇咩轉數XD

哇~追post追得我好辛苦呀, 又眼訓又餓...:smile_42:
對我黎講, 行山唔係冇興趣, 只不過平時約人去街到冇乜幾可, 更加唔知邊個會對行山有興趣, so行山經驗真係少之又少
淨係記得以前行過南丫島(環島遊)同埋山頂果段
可以既話都好想好似angela咁樣行下山, 我諗都會幾過癮:smile_40:

引用:
原帖由 don_giovanni 於 2008-5-5 03:30 AM 發表
唔知幾時開始,我同D friend開笑咁講,
我現在的性愛次數是用「倒數」的方式計算.....

好想每一次都是是快樂的回憶....

對手和心情變得很重要。

我絕對不是正人君子,也不是害怕什麼責任,就是試過 ...
我都係咁不過未必咁多人明白:smile_39:

引用:
原帖由 翠林仔 於 2008-5-5 03:31 AM 發表

:smile_34: 所以,「逆思考」以賊人身份諗一諗, 就知幾時邊度係安全既 ~
數年前,有一次我同女友深夜在城門玩車震,點知遇到II,我估佢係附近過夜;

之後女友哭了半晚上

我本人極之心痈和後悔.....

總之think thrice do last

引用:
原帖由 天使狩獵者 於 2008-5-5 03:33 AM 發表
哇~追post追得我好辛苦呀, 又眼訓又餓...:smile_42:
對我黎講, 行山唔係冇興趣, 只不過平時約人去街到冇乜幾可, 更加唔知邊個會對行山有興趣, so行山經驗真係少之又少
淨係記得以前行過南丫島(環島遊)同埋山 ...
南丫島太短啦,當係去食海鮮還可以
呢d野外體驗,唔係好多人明架啦

追posts方面我已經盡量叫d人少chat posts啦, 想chat都share左加多幾句先出posts啦

有個海灘叫舂坎角,果度幾好架,都叫水清沙幼,勝在日頭時已經好少人晚上緊加少或冇人。

引用:
原帖由 don_giovanni 於 2008-5-5 03:36 AM 發表

數年前,有一次我同女友深夜在城門玩車震,點知遇到II,我估佢係附近過夜;

之後女友哭了半晚上

我本人極之心痈和後悔.....

總之think thrice do last
當然, 凡事有變數,

要做好風險評估: 有變化時要有心理準備, 要知道自己能承受甚麼損失 ~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆