上一頁下一頁
發新話題

秋郊遊記2

收藏  |  訂閱
750  41.9k

取消高亮
引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-5-5 02:53 AM 發表

oic
換言之佢地其中2個咁怕羞既表現,係因為未熟?
好想聽聽你地男人點睇

有諗過會唔見晒d衫架, 由其日頭游澗時
不過遇到有人經過時可以同人講比人打刧ma hehe

所以揀 ...
我覺得係嫁,環境比到壓力之餘,同個partner又唔熟,有d人可能會冇問題,但係比我就會覺得有d尷尬囉,唔係話唔想同妳搞,如果係後生既話就易上好多,我呢d就鐘意慢慢上手,到時自然得多,同妳點玩都得

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-5-5 02:53 AM 發表

:smile_47: 咁我一定會問你個賊有冇劫色 ~

引用:
原帖由 翠林仔 於 2008-5-5 03:01 AM 發表

:smile_47: 咁我一定會問你個賊有冇劫色 ~
如果遇到賊隨時命都冇埋啦,仲邊會諗財or色喎
好彩近年經濟差,深圳廣州生活指數好左先少左非法入境者咋
唔係我都唔敢一個人留係山
引用:
原帖由 hongkongkenken 於 2008-5-5 02:58 AM 發表

我覺得係嫁,環境比到壓力之餘,同個partner又唔熟,有d人可能會冇問題,但係比我就會覺得有d尷尬囉,唔係話唔想同妳搞,如果係後生既話就易上好多,我呢d就鐘意慢慢上手,到時自然得多,同妳點玩都得
可能後生仔真係心急d既
不過你好老咩? 可唔可以透露

引用:

oic
換言之佢地其中2個咁怕羞既表現,係因為未熟?
好想聽聽你地男人點睇

我是男,這問題於我同年齡有關....

25歲前,任何人只要是女的,我都可以....

25歲後,開始要看對象;甚至現在,如果唔熟要做,一定要個女孩子非常之想和我做,否則就算是赤裸在身旁我都可以沒有什麼.....
(試過有一個20歲的女孩腫了一晚,縱然她是希望我跟她好,但因為沒有經驗如何挑起我,我也不想和她發生關係,所以最後什麼也沒有發生)
引用:

haha
似強姦,最少非禮....

不是打刧那麼簡單....

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-5-5 03:05 AM 發表

如果遇到賊隨時命都冇埋啦,仲邊會諗財or色喎
好彩近年經濟差,深圳廣州生活指數好左先少左非法入境者咋
唔係我都唔敢一個人留係山

可能後生仔真係心急d既
不過你好老咩? 可唔可以透露
冇所謂

37歲

引用:
原帖由 don_giovanni 於 2008-5-5 03:06 AM 發表

我是男,這問題於我同年齡有關....

25歲前,任何人只要是女的,我都可以....

25歲後,開始要看對象;甚至現在,如果唔熟要做,一定要個女孩子非常之想和我做,否則就算是赤裸在身旁我都可以沒有什麼. ...
咁我都明既
唔係話你係正人君子,係對後生女但你對佢冇感覺,就算女追男投懷送抱都好,你都唔會有興趣做

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-5-5 03:09 AM 發表

咁我都明既
唔係話你係正人君子,係對後生女但你對佢冇感覺,就算女追男投懷送抱都好,你都唔會有興趣做
唔係大個左會諗責任/後果咩?

引用:
原帖由 珀~ 於 2008-5-5 03:10 AM 發表

唔係大個左會諗責任/後果咩?
就係因為責任感,即使投懷送抱
都唔想玩玩下心態

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-5-5 03:09 AM 發表

咁我都明既
幾時再整番個天體營?

深夜又見到Angela姐姐轉相喇……:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆