上一頁下一頁
發新話題

秋郊遊記2

收藏  |  訂閱
750  41.8k

取消高亮
angela:
Sorry,我想off topic一陣
請問點先可以換自己d相做頭像,係咪要高級會至得?同埋d圖點upload上黎?:smile_13:

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-5-4 12:20 PM 發表

你睇番前面d posts再問,唔想答太多次
我春天夏天唔會行
今日南區出猛太陽下午落水.

minisandy,你都想裸體,之前有冇試過?

引用:
原帖由 MiniSandy 於 2008-5-4 13:10 發表

露營未過咁做,宿營就試過裸體走出屋。果次係一班女仔camp玩uno,輸包尾大懲罰,我輸左所以要剝光豬上天台執好bbq d野先可以返入屋:smile_40:
其實我唔mind裸體,因為平時係屋企都多數唔著衫,不過比咁多 ...

似乎你都係一位裸體 / 天體愛好者喎

其實俾人睇都無所謂, 如果對方係朋友甚至係志同道合的
只怕俾人以 有色眼鏡 睇你呢個習慣:smile_40:

引用:
原帖由 hksunman 於 2008-5-4 02:11 PM 發表
minisandy,你都想裸體,之前有冇試過?
咪講左囉,屋企多數唔著衫,你係咪問戶外呀:smile_41:

引用:
原帖由 !wrxgc8! 於 2008-5-4 02:14 PM 發表

似乎你都係一位裸體 / 天體愛好者喎

其實俾人睇都無所謂, 如果對方係朋友甚至係志同道合的
只怕俾人以 有色眼鏡 睇你呢個習 ...
好矛盾呀,我只係比我bf知我有e個習慣,連同性朋友都唔比佢地知,驚佢地唔知點睇我,更加驚比人唱我暴露狂
其實我裸露果陣係既想比人睇到但又怕比人睇到......都唔知up緊乜:smile_27:

引用:
原帖由 MiniSandy 於 2008-5-4 02:30 PM 發表 咪講左囉,屋企多數唔著衫,你係咪問戶外呀:smile_41:
???係呀,戶外呀,thanks

引用:
原帖由 hksunman 於 2008-5-4 02:39 PM 發表
???係呀,戶外呀,thanks
如果離開室內都算戶外咪試過囉,正式郊外就未試過。
曾經去游水,落左水先除泳衣,浸左一陣,臨上水再著番。

引用:
原帖由 MiniSandy 於 2008-5-4 14:36 發表

好矛盾呀,我只係比我bf知我有e個習慣,連同性朋友都唔比佢地知,驚佢地唔知點睇我,更加驚比人唱我暴露狂
其實我裸露果陣係既想比人睇到但又怕比人睇到......都唔知up緊乜:smile_27:

好多人都會係咁架啦
講真, 又有幾多人會真正明白裸露 / 天體 的意義和當中的感覺吖
大多數都只係被 "傳統" 所蒙敝 :smile_45:

最重要你同bf 都覺得開心舒服, 就已經很足夠啦

EdenAnglea
Hi!
Have you been in Lautau Island 老虎頭?
When autumn, all the grass colour change to golden colour is very beautiful and have a good eyebird view of discovery bay!
Just like 大東山!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆