上一頁下一頁
發新話題

秋郊遊記2

收藏  |  訂閱
750  41.8k

取消高亮
引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-5-4 10:38 AM 發表

有冇d地方介紹下
有村既地方就有污染,熱門勝地開始多垃圾
想搵個方便去既地方都好難
冷門地方, 俾個名你, 未必搵到,

其實大嶼馬鞍西貢都有好多偏澗 (當然要有足夠自顧能力至好去)

大嶼山有大東九龍, 馬鞍下有東西馬肚, 西貢有糧船灣洲,
睇睇你之前提果個 thread 最後一個 post, 清潭一個 ~

I just love this topic!
There has to be someone like you to keep sex more enjoyable.
Support!  Keep going.

不如寫埋之前打野戰d經驗

引用:
原帖由 fung9258 於 2008-5-4 10:50 AM 發表
不如寫埋之前打野戰d經驗
都係寫果d野黎
不過地點同人物換左之嘛,冇咩好寫

無咩特別野????

引用:
原帖由 fung9258 於 2008-5-4 11:00 AM 發表
無咩特別野????
要寫真係冇乜特別
而且要諗返晒整理好至寫得出,時間次序記唔清楚會好混亂架
你睇我編輯過好多次己知,我打字係諗到乜就打乜.唔識由頭到尾好順寫出黎

不如你講講你經歷同提議啦

引用:
原帖由 翠林仔 於 2008-5-4 10:48 AM 發表

冷門地方, 俾個名你, 未必搵到,

其實大嶼馬鞍西貢都有好多偏澗 (當然要有足夠自顧能力至好去)

大嶼山有大東九龍, 馬鞍下有東西馬肚, 西貢有糧船灣洲,
睇睇你之前提果個 thread 最後一個 post, 清潭一個 ~
http://www24.188channel.com/viewthread.php?tid=7046588&extra=page%3D2
你指最後個post個人既簽名,有個人跳落水張圖?
d水真係好清喎,邊度黎架?

MORNING EA:smile_40:

八卦一\問﹐驚有山賊嗎﹖

引用:
原帖由 littlechicken37 於 2008-5-4 11:31 AM 發表
八卦一\問﹐驚有山賊嗎﹖
驚就實驚啦,不過近年真係少晒非法入境案件
去d冇羅漢松既地方行咪安全囉 hehe

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆