上一頁下一頁
發新話題

秋郊遊記2

收藏  |  訂閱
750  41.8k

取消高亮
wa...點解甘老既男人仲有心有力仲會怕羞ge??@@
甘你有冇覺得邊個好d ar..係米胡鬚佬牙?=]
點解佢地會未試過含..幾出奇
係咪個陣ng興尼??

個晚你米累死lor...=0=''

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-5-3 20:23 發表

yup 行夜山盡量唔好用電筒,一關電筒瞳孔未擴大仲難睇路ar,除非行到樹陰地方真係睇唔到路先好開

同朋友行夜山,一個人行都有既,睇行邊度同天黑情況啦
通常天黑晒唔會上山落山,怕危險,會留係上面徘徊至天光 ...
行夜山盡量唔好用電筒,一關電筒瞳孔未擴大仲難睇路ar
好岩牙!!!=]

但系你有冇試過行山蕩失路牙??
我自已方向感較差so...冇識ge人都五會敢去野外牙

所以好難有機會可以行下山甘=3='
最多真系對住個海BBQ甘=]

我真系要去欣賞下香港先牙=]
可能有好多的美景在身邊卻忽略左

要行哂hk先去旅行=]

你都幾勇敢...

Hi EdenAngela 又見面啦,
你行山行咁多啦,咁我相信你的體能都應該唔差啦,
咁你行山的速度如何呀,如果要快行的話又會唔會難到你呢?
咁你平時有無跑開步或玩其他運動咁呢?
除了行山之外還好多運動可以係野外玩,例如攀石或定向,你又有無玩過呢?

討論區有 郊遊遠足 樓主可到那裏看看

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-5-3 08:11 PM 發表

香港既流行既遠足徑我差唔多行左三分二啦
有緣既可能會碰到面
但係我係山上面認唔到你個胸過喎!(講笑)

angela有冇試過係離島玩架:smile_41:

第一次咁主動玩女上男下呀!

多謝分享呀!

有講到玩女上男下咩@@

引用:
原帖由 kingsbar2006 於 2008-5-3 02:15 PM 發表

今年要試下赤徑~~!!!!
曾經秋天起赤徑個頭露營加行山 ,夜晚落住微微雨起路上面訓覺  ,個人超放鬆超free好好訓!
雲唔多望上天好多星星! 真係好正!
可惜而家真係冇咩時間同冇咩FD一齊再去過!
好懷念!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆