上一頁下一頁
發新話題

秋郊遊記2

收藏  |  訂閱
750  41.8k

取消高亮
hi 樓主,
我對你祼體行為當然有興趣啦,然而我對你的行山及野外經驗都相當吸引喎,
你除了行山外還有沒有其他野外活動呢?
我覺得我和你對野外的果份心態有野相似,離開好煩的市區,去到無人的野外,果d樹同草,都可以令好free ,加上如果無人的話,好似你咁祼體行山or camping, 其實我都好鐘意嫁!

引用:
原帖由 Chan8888 於 2008-5-3 03:19 PM 發表
hi 樓主,
我對你祼體行為當然有興趣啦,然而我對你的行山及野外經驗都相當吸引喎,
你除了行山外還有沒有其他野外活動呢?
我覺得我和你對野外的果份心態有野相似,離開好煩的市區,去到無人的野外,果d樹同草,都可 ...
hello nice meet u
不如你都分享一d好去處啦
之前有人講大嶼山一段,我平日日頭都未行過,都想去試下
當然唔係夏天去啦

but now autumn is too short in HK

東龍岛一日唔只一班船,係三家村有船入,早去晚返或去camp,我多數入去攀石,好方便嫁,camp 都唔錯嫁.

nice meet u,
我去過大嶼山一個叫老人山, 上到山頂camp, 可以望到成個南大嶼, 我都試過係果度(營外面)換衫, 其間好似你咁祼體咗幾分鐘(果次有fd一齊camp),真係好free 呀,

引用:
原帖由 Chan8888 於 2008-5-3 03:24 PM 發表
東龍岛一日唔只一班船,係三家村有船入,早去晚返或去camp,我多數入去攀石,好方便嫁,camp 都唔錯嫁.
東龍島我幾年前去過一次咋, 只係同人普通去camp, 冇搞三級野ar

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-5-3 15:22 發表

hello nice meet u
不如你都分享一d好去處啦
之前有人講大嶼山一段,我平日日頭都未行過,都想去試下
當然唔係夏天去啦
果段路唔算易行, 好多石級上山落山咁
會先經過那個唔少人裸晒的 beach, 跟住上到山頂就好舒服

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-5-3 15:30 發表

東龍島我幾年前去過一次咋, 只係同人普通去camp, 冇搞三級野ar
响香港想搵個島仔玩下 "青青珊瑚島" 都好難 :smile_42:

引用:
原帖由 Chan8888 於 2008-5-3 03:30 PM 發表
nice meet u,
我去過大嶼山一個叫老人山, 上到山頂camp, 可以望到成個南大嶼, 我都試過係果度(營外面)換衫, 其間好似你咁祼體咗幾分鐘(果次有fd一齊camp),真係好free 呀,
有fd係度冇辦法啦, 但我諗短短幾分鐘內會感受到涼風吹既感覺,係平時感受唔到既

當然啦,我明果三個男人點解咁驚訝有我一個女仔係度,如果係你,你會點反應?

講真,如果又無燈,又得你一個祼體的女仔,我會覺得你唔係人囉,sorry呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆