上一頁下一頁
發新話題

被人玩弄

收藏  |  訂閱
89  29.0k

取消高亮
引用:
原帖由 子敏 於 2009-9-4 22:26 發表 查看引用來源
話說,係網上識左一個網友,其實都識左好耐,最近暑假才約出黎見面。

係第二次約會既時候,佢話帶我上去佢個私竇,其實都知佢想點。

上到去,佢好熱情咁攬住我鍚,之後佢用布蒙我對眼.......之後就叫我呃低... ...
師姐........就係有呢D人存在--------搞到我地想正經應適女朋友機會無哂......我很求師姐將果4個人交警方處理......報警....求妳阿.

引用:
原帖由 安娜詩 於 2009-9-4 22:37 發表 查看引用來源
哇,好危險呀!真係下次唔好上網識人!
師妲--求妳要求樓去報警呀.
師姐........就係有呢D人存在--------搞到我地想正經應適女朋友機會無哂......我很求師姐將果4個人交警方處理......報警

引用:
原帖由 dafar 於 2009-9-7 14:09 發表 查看引用來源
事前講明都話姐,cheating 就過份d.......
師姐---求下樓主報警呀..............

引用:
原帖由 子敏 於 2009-9-4 10:26 PM 發表 查看引用來源
話說,係網上識左一個網友,其實都識左好耐,最近暑假才約出黎見面。

上到去,佢好熱情咁攬住我鍚,之後佢用布蒙我對眼.......之後就叫我呃低... ...
上網識人下次要小心d...

四條j都同一size,style?分別唔出嗎?

咁都唔報警
4條都一樣size所以分唔出 :smile_30:

四種味道,分別有:原味,辣椒味,蒜茸味同咖哩味

小心食物中毒,腸胃炎
引用:
原帖由 子敏 於 2009-9-4 10:26 PM 發表 查看引用來源

嘩...你都好大膽咁快就同人地含, 而且4個男人你點會分唔出呀,下次再同net fd出黎,你真係要小心d:smile_o08:

引用:

嘩...乜妳又o黎呢d 野呀~好悶呀...唔好再作野啦, 好無~

好彩係口爆,衰 d 要強姦你佢地都可以。以後小心喇…

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆