上一頁下一頁
發新話題

只此一post !!!~(page 129 , #1934, 不是update) ^.^

收藏  |  訂閱
2.0k  73.2k

取消高亮
引用:
原帖由 惡女b水 於 2010-12-5 11:30 PM 發表 查看引用來源

係囉  ..  其實女人唔死過1,2次.. 係不會醒架  :smile_o06: :smile_o06:

我已經學會不會再對下一段感情太認真  :smile_o03: :smile_o03:
我都死左一次女人手上,係999千足純金:smile_27:

引用:
原帖由 惡女b水 於 2010-12-5 11:34 PM 發表 查看引用來源

我果次真係輸到tantan 腰..
我真係對感情睇得好淡
唔想再奶同一樣野la
要記住個經驗係應該
但係我經常覺得感情係雙向嫁
到有一日你遇到個好認真0既人
但係對方見你甘淡
會好怕你唔投入,而相對唔投入
甘就會無左段好姻緣嫁啦
或者我睇得太樂觀啦:smile_35:

引用:
原帖由 惡女b水 於 2010-12-5 11:34 PM 發表 查看引用來源

我果次真係輸到tantan 腰..
我真係對感情睇得好淡
唔想再奶同一樣野la
take it easy....雖然唔知你果次咩事

引用:
原帖由 ~MMM~ 於 2010-12-5 11:33 PM 發表 查看引用來源

得嫁啦
其實係我自己多事
事不關己,己不勞心
一陣就無事嫁啦
thx
唔係既
發洩左舒服d既:smile_13:

引用:
原帖由 ~MMM~ 於 2010-12-5 23:36 發表 查看引用來源

要記住個經驗係應該
但係我經常覺得感情係雙向嫁
到有一日你遇到個好認真0既人
但係對方見你甘淡
會好怕你唔投入,而相對唔投入
甘就會無左段好姻緣嫁啦
或者我睇得太樂觀啦:smile_35:
10月份我咪好唔開心既~~
果個男仔係我最愛.. 但最後佢唔要我..
咁後尾.... 再識到一個男.... 我以為會同呢個男仔
好好咁開始.. 點知  :smile_o02: :smile_o02: :smile_o02:

點解我成日都惹埋d有女朋友既仔架  :smile_o08: :smile_o08: :smile_o08:

引用:
原帖由 (逆)文狄 於 2010-12-5 23:36 發表 查看引用來源
我都死左一次女人手上,係999千足純金:smile_27:
我都想有仔死係我手上ar   :smile_o02: :smile_o02: :smile_o02: :smile_o02:

引用:
原帖由 惡女b水 於 2010-12-5 11:30 PM 發表

係囉  ..  其實女人唔死過1,2次.. 係不會醒架  :smile_o06: :smile_o06:

我已經學會不會再對下一段感情太認真  :smile_o03: :smile_o03:
感情係要慢慢比的...
好像投资一樣, 一次過投入所有感情落去一定血本無歸...

引用:
原帖由 levin 於 2010-12-5 23:37 發表 查看引用來源

take it easy....雖然唔知你果次咩事
唉.. 我對某d野太執迷la

引用:
原帖由 惡女b水 於 2010-12-5 11:42 PM 發表 查看引用來源

我都想有仔死係我手上ar   :smile_o02: :smile_o02: :smile_o02: :smile_o02:
唔通就係你:smile_13:

引用:
原帖由 (逆)文狄 於 2010-12-5 23:44 發表 查看引用來源
唔通就係你:smile_13:
maybe 掛 :smile_o10: :smile_o10: :smile_o10:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆