上一頁下一頁
發新話題

只此一post !!!~(page 129 , #1934, 不是update) ^.^

收藏  |  訂閱
2.0k  73.2k

取消高亮
引用:
原帖由 ~MMM~ 於 2010-12-5 11:26 PM 發表 查看引用來源

下,甘講0黎聽下你日日做咩好事先啦:smile_35:
講無意思喎,我講大話唔通你又信咩

引用:
原帖由 (逆)文狄 於 2010-12-5 11:26 PM 發表 查看引用來源
之前唔信,係d fd講先信,可能高褂:smile_13:
甘高都係個焦點0黎0既

引用:
原帖由 ~MMM~ 於 2010-12-5 23:28 發表 查看引用來源

buy...
我都試過迷戀一個人
受過傷,個感覺我好明
但係我唔明點解要甘迷戀sp/sl 呢d關係0既人
佢愈係甘0既表現,其實愈令人擔心
因為佢根本唔知個rule:smile_35:
係囉  ..  其實女人唔死過1,2次.. 係不會醒架  :smile_o06: :smile_o06:

我已經學會不會再對下一段感情太認真  :smile_o03: :smile_o03:

引用:
原帖由 (逆)文狄 於 2010-12-5 11:29 PM 發表 查看引用來源
講無意思喎,我講大話唔通你又信咩
都係吹下水搵d野講下
等自己無甘火咋:smile_35:

引用:
原帖由 ~MMM~ 於 2010-12-5 11:29 PM 發表 查看引用來源

甘高都係個焦點0黎0既
搭巴士勁唔方便:smile_27:

引用:
原帖由 惡女b水 於 2010-12-5 10:07 PM 發表 查看引用來源

我地第時見面 可否食拉麵 ?????????
再食pizza!

引用:
原帖由 ~MMM~ 於 2010-12-5 11:31 PM 發表 查看引用來源

都係吹下水搵d野講下
等自己無甘火咋:smile_35:
你要解决左個源頭你先可以唔火架喎:smile_13:

引用:
原帖由 惡女b水 於 2010-12-5 11:30 PM 發表 查看引用來源

係囉  ..  其實女人唔死過1,2次.. 係不會醒架  :smile_o06: :smile_o06:

我已經學會不會再對下一段感情太認真  :smile_o03: :smile_o03:
唔知呢
我又唔會甘諗
只會慢慢睇0個個人值唔值得囉:smile_35:

引用:
原帖由 (逆)文狄 於 2010-12-5 11:32 PM 發表 查看引用來源
你要解决左個源頭你先可以唔火架喎:smile_13:
得嫁啦
其實係我自己多事
事不關己,己不勞心
一陣就無事嫁啦
thx

引用:
原帖由 ~MMM~ 於 2010-12-5 23:32 發表 查看引用來源

唔知呢
我又唔會甘諗
只會慢慢睇0個個人值唔值得囉:smile_35:
我果次真係輸到tantan 腰..
我真係對感情睇得好淡
唔想再奶同一樣野la

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆