上一頁下一頁
發新話題

只此一post !!!~(page 129 , #1934, 不是update) ^.^

收藏  |  訂閱
2.0k  72.9k

取消高亮
引用:
原帖由 CKL0629 於 2010-12-5 08:44 PM 發表 查看引用來源

貼啦,SUPPORT
好似好衰wo:smile_30:

引用:
原帖由 惡女b水 於 2010-12-5 08:47 PM 發表 查看引用來源

人地個SL 係呢度出POST

讚美佢勁GA
IM???

引用:
原帖由 bcm 於 2010-12-5 08:47 PM 發表 查看引用來源

佢又食又拎咪仲衰

引用:
原帖由 bcm 於 2010-12-5 20:46 發表 查看引用來源

我未至於同佢深仇大恨到要出相,不過個仆街夠膽博咀或唔認,
我連佢連佢sp張相都貼埋出黎:smile_38: :smile_38:
你睇佢丫,講左咁耐,都唔敢蒲頭,做咩男人丫,切7喇縮頭龜:smile_45:
佢攪正我b family 既人真係on 99 囉   :smile_o02: :smile_o02: :smile_o02:

仲要自動送上門~~ 死去成精度

引用:
原帖由 lkc0712 於 2010-12-5 08:47 PM 發表 查看引用來源

即係又有女朋友又有SP但都要係度又食又拎?
係,呃左好多女仔錢,到目前為止我都有三個受害人同我講左@..@
b女好似兩個......................即是我地知已經5個喇:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 CKL0629 於 2010-12-5 20:47 發表 查看引用來源

唔長嫁
都7寸la  :smile_o01: :smile_o01: :smile_o01:

引用:
原帖由 bcm 於 2010-12-5 08:47 PM 發表 查看引用來源

POST啦POST啦 (企埋一二邊食下花生先)

引用:
原帖由 CKL0629 於 2010-12-5 08:47 PM 發表 查看引用來源

我代佢博你咀得唔得
我下次msn send佢個死人頭比你睇咪得囉

引用:
原帖由 bcm 於 2010-12-5 08:49 PM 發表 查看引用來源

係,呃左好多女仔錢,到目前為止我都有三個受害人同我講左@..@
b女好似兩個......................即是我地知已經5個喇:smile_13: :smile_13:
嘩,佢係呢度玩左好耐架喇?
睇黎係高手黎喎

引用:

老闆娘!我被人扣咗50分!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆