上一頁下一頁
發新話題

只此一post !!!~(page 129 , #1934, 不是update) ^.^

收藏  |  訂閱
2.0k  72.8k

取消高亮
引用:
原帖由 惡女b水 於 2010-12-5 08:41 PM 發表 查看引用來源

嘩.. 2粒鐘可以射3次wor  

唔勁咩 ?????
超,好勁咩,有受害人爆我知,佢頭轉ok架咋,跟住之後就好快謝晒@..@

引用:
原帖由 bcm 於 2010-12-5 20:43 發表 查看引用來源
死喇b女真係好想好想貼佢個死人樣出黎,點算啊:smile_30: :smile_30:
你用我個扭扭粉acc post 出黎la  

俾人永禁都唔怕嘛

引用:
原帖由 惡女b水 於 2010-12-5 08:44 PM 發表 查看引用來源

係咪勁呢  :smile_o01: :smile_o01: :smile_o01:
但係加埋厚咀唇咪會好似漿爆咁

引用:
原帖由 CKL0629 於 2010-12-5 20:44 發表 查看引用來源

講白D,佢深度好淺

我未入哂,已經頂到盡,非常唔舒服

講完:smile_35:
係咪你長咋  :smile_o05: :smile_o05:

引用:
原帖由 lkc0712 於 2010-12-5 08:43 PM 發表 查看引用來源

咁要唔要出相通緝
我未至於同佢深仇大恨到要出相,不過個仆街夠膽博咀或唔認,
我連佢連佢sp張相都貼埋出黎:smile_38: :smile_38:
你睇佢丫,講左咁耐,都唔敢蒲頭,做咩男人丫,切7喇縮頭龜:smile_45:

引用:
原帖由 惡女b水 於 2010-12-5 08:46 PM 發表 查看引用來源

係咪你長咋  :smile_o05: :smile_o05:
唔長嫁

引用:
原帖由 CKL0629 於 2010-12-5 20:43 發表 查看引用來源

似早洩喎
人地個SL 係呢度出POST

讚美佢勁GA

引用:
原帖由 bcm 於 2010-12-5 08:46 PM 發表 查看引用來源

我連佢連佢sp張相都貼埋出黎:smile_38: :smile_38:
即係又有女朋友又有SP但都要係度又食又拎?

引用:
原帖由 bcm 於 2010-12-5 08:46 PM 發表 查看引用來源

你睇佢丫,講左咁耐,都唔敢蒲頭,做咩男人丫,切7喇縮頭龜:smile_45:
我代佢博你咀得唔得

引用:
原帖由 bcm 於 2010-12-5 08:43 PM 發表 查看引用來源
死喇b女真係好想好想貼佢個死人樣出黎,點算啊:smile_30: :smile_30:
support!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆