上一頁下一頁
發新話題

只此一post !!!~(page 129 , #1934, 不是update) ^.^

收藏  |  訂閱
2.0k  72.7k

取消高亮
引用:
原帖由 upupupmid 於 2010-12-5 15:10 發表 查看引用來源

gum gum,係咪你終於做到男主角啦!

你想得太多la  :smile_o06: :smile_o06: :smile_o06:

引用:
原帖由 10月10日 於 2010-12-5 15:24 發表 查看引用來源
風流同下流
只係一字之差
但品性人格就差天共地
yes ~~~~~

風流得離.. 有d男人真係分手後都會個個讚架

而家都無男版友敢pm我啦   

pm 我果d 都係囡囡黎ge  :smile_15: :smile_15:

通常跟住'風流'果兩個字係'倜儻'
但跟住'下流'果兩個字係'賤格'

引用:
原帖由 10月10日 於 2010-12-5 03:24 PM 發表 查看引用來源
風流同下流
只係一字之差
但品性人格就差天共地
10哥:smile_o09:
好耐無見....比我咀啖先!

引用:
原帖由 惡女b水 於 2010-12-5 03:25 PM 發表 查看引用來源

yes ~~~~~

風流得離.. 有d男人真係分手後都會個個讚架
風流同下流嘅分別好大嘅

引用:
原帖由 惡女b水 於 2010-12-5 03:26 PM 發表 查看引用來源
而家都無男版友敢pm我啦   

pm 我果d 都係囡囡黎ge  :smile_15: :smile_15:
D囡囡PM你叫你唔好食曬D仔仔.......?:smile_o14:

楚留香果d叫風流

x震果d叫下流  

引用:
原帖由 miss36D 於 2010-12-5 15:29 發表 查看引用來源

D囡囡PM你叫你唔好食曬D仔仔.......?:smile_o14:
佢地話我好man呀  :smile_47: :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 10月10日 於 2010-12-5 03:28 PM 發表 查看引用來源

風流同下流嘅分別好大嘅
有人同我講過......
風流既男人唔下流

風流男人同女人係重情,追求係質量
下流男人就只為一個洩字,追求係數

真正風流既男人人係有氣質
但氣質同外表的裝扮成以粉飾....
氣質。亦唔係金錢,唔可能由金錢堆砌
氣質亦唔係關乎年齡.......

總之就好很複雜........我都領悟緊......

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆