上一頁下一頁
發新話題

只此一post !!!~(page 129 , #1934, 不是update) ^.^

收藏  |  訂閱
2.0k  72.6k

取消高亮
引用:
原帖由 惡女b水 於 2010-12-5 10:31 AM 發表 查看引用來源

kana~~~~ 好耐無見LA~~~~~   

其實呢個POST ~ 真係要多謝某位活躍男版友啦
我講過, 係呢度不會出POST 只會回POST ~ 佢實在太勁LA     :smile_03: :smile_03: :smil ...
我都講過, 係呢度不會出POST 只會回POST 唔知有無女會員咁勁令我出POST LE:smile_47:

引用:
原帖由 惡女b水 於 2010-12-5 14:22 發表 查看引用來源

咁話晒我係呢版玩左1年到~:smile_13: :smile_13:
都浸淫左唔少FDS, 厲害:smile_o12:

我想食煮既麵 :smile_13: :smile_43: :smile_43:

我唔係想食你既麵, 而係想見多你幾面:smile_o05:

又係b女鳩up時間發布時間

希望餅主大大手下留情, 不要delete我呢一段野!!

開波 !!!!!!!

做男人,可以風流, 但唔可以賤格囉
我唔會阻止任何一個男人上來呢度搵sp/sl
反正,你又唔識得我, 我又唔識得你.
上得黎引版吹水, 都可能因為本身有d不為人知既事,
唔可以同真實朋友傾訴,
但又不吐不快, 所以先會上黎引版出post呀, 回post呀...等等..  
咁當然...有例外啦 ... 就好似我咁  :smile_30: :smile_30: :smile_30:  
志在吹水 !!!!!  :smile_38: :smile_38: :smile_38:

呢段野, 擺到明係屌爆你既  :smile_34: :smile_34:
係...係理論上, 跟本不在存在任何呃西屌呀. 呃撚屌呀
難聽d咁, 邊個食邊個都未知囉 ~
但你一開始立心不良, 繼而花時間去識一個女仔,
令到一個女仔開始信相你想去開始一段感情,
跟住上床, 就好唔應該囉.  
上埋床無耐後就開始用不同方法問一個女仔借錢,
每次少少,少少咁.  跟住就唔還. 最後就消蹤
再跟住又開一個新acc去識其他女仔.
之後你又用同一手段無限loop咁去傷害其他女仔

唔該你反省下,點解今次會男版友又插你&女版友又大大力咁插你啦
你夜欄人靜時,又無諗過你身邊果一位10年女友呀 ???
又無真係曾經想過係香討俾你呃過每一個女受害者講聲sorry呀 ????  
請還女性一個尊嚴!!! 唔該... 多謝合作 :smile_38: :smile_38: :smile_38:
女性不是你拿來玩的玩具... 玩厭就棄  :smile_42: :smile_42: :smile_42:

唔係個個女仔上來引版玩,都遇在一定可以俾仔食架 !!!!  
每一位女版友, 背後都可能有一個故事 !!!!

我估你可能會同其他人講
b女姣我,, 但我唔受佢姣. 所以先咁唱我    :smile_30: :smile_30:

P.S. 我無俾呢位人兄呃過, 我志在幫一班女受害人出頭  :smile_40: :smile_40:
        AND呢度無任何一位C兄見過我  :smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2010-12-5 14:24 發表 查看引用來源

我都講過, 係呢度不會出POST 只會回POST 唔知有無女會員咁勁令我出POST LE:smile_47:
一定有既   :smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 5.11 於 2010-12-5 14:26 發表 查看引用來源

都浸淫左唔少FDS, 厲害:smile_o12:
四圍吹水咪OK 囉

引用:
原帖由 gum717 於 2010-12-5 14:29 發表 查看引用來源
我想食煮既麵 :smile_13: :smile_43: :smile_43:
碗麵只會煮俾你一個食   :smile_o09: :smile_o09: :smile_o09: :smile_o09:

引用:
原帖由 惡女b水 於 2010-12-5 14:40 發表 查看引用來源

四圍吹水咪OK 囉
我比較少吹,唔太多時間追POST

引用:
原帖由 惡女b水 於 2010-12-5 02:36 PM 發表 查看引用來源
又係b女鳩up時間發布時間

希望餅主大大手下留情, 不要delete我呢一段野!!

開波 !!!!!!!

做男人,可以風流, 但唔可以賤格囉
我唔會阻止任何一個男人上來呢度搵sp/sl
反正,你又唔識得我, 我又唔識得你 ...
如果真系呃$$, 可5可以post佢相(遮住半邊面), 等女仔小心:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆