上一頁下一頁
發新話題

只此一post !!!~(page 129 , #1934, 不是update) ^.^

收藏  |  訂閱
2.0k  72.4k

取消高亮
引用:
原帖由 惡女b水 於 2010-12-3 11:09 PM 發表 查看引用來源
其實,我都唔知同佢係乜關係,我地唔係男女朋友,
但我同佢每次見面都係飲野同埋上床.呢種關係都有6年㕸!!
(為左費事俾人話乜d, 我認左係sp算嘞!!!)  

如果真係要問點解我肯同佢上床,其實因為佢個感覺好似我 ...
終於睇到啦:smile_o06: ....好正呀:smile_o05:

引用:
原帖由 惡女b水 於 2010-12-4 02:17 AM 發表 查看引用來源
乜我尋晚紫色段post真係咁震撼咩???????????????  :smile_o01: :smile_o01:
係唔係係B媽間舖個段呀

遲左.. 都撐吓你先~  
long time no see ~ :smile_o13:

惡B :smile_46: :smile_46:
文采風流 淫不俗套
GOOD POST :smile_o12: :smile_43: :smile_43:

潛水多時見b女姐開post一定要支持下上一上水先得!

:smile_o13: 我都入來十卜一下先.........:smile_o13:

其實呢D野,大家一齊開心過,有個美好GE回憶都好正GA啦..........
人係有感情GE動物嘛.......
PS.唔係個個男人都會回味返同EX開心過GE野GA.....(包括ML)

是曰一推:smile_40: :smile_40:
而家要上去睇貨:smile_o16: :smile_o16:

引用:
原帖由 迪拉''回樂 於 2010-12-4 05:43 發表 查看引用來源
遲左.. 都撐你先~  
long time no see ~ :smile_o13:
迪迪仔 呢排好忙???? 幾時帶我去Clubbing???

引用:
原帖由 。因子單。 於 2010-12-4 05:48 發表 查看引用來源
惡B :smile_46: :smile_46:
文采風流 淫不俗套
GOOD POST :smile_o12: :smile_43: :smile_43:
單單豬)))))))多謝你^^

引用:
原帖由 lol 於 2010-12-4 06:14 發表 查看引用來源
潛水多時見b女姐開post一定要支持下上一上水先得!

奶仔 尋晚你叫我時 我已經訓左

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆