上一頁下一頁
發新話題

只此一post !!!~(page 129 , #1934, 不是update) ^.^

收藏  |  訂閱
2.0k  72.8k

取消高亮
其實放中間先最好
引用:
原帖由 惡女b水 於 2010-12-9 09:37 AM 發表 查看引用來源

我真係唔知架;好得意丫 可以放左放右

我去親泳池更衣室,都預左比人望
引用:
原帖由 栗田 於 2010-12-9 09:43 AM 發表 查看引用來源
仲有呀,小便要show條野又怕令人慚愧,又怕拉拉鍊夾親jj,做愛得一次高潮,你地都話有幾次吖。唉!

引用:
原帖由 栗田 於 2010-12-9 09:43 發表 查看引用來源
仲有呀,小便要show條野又怕令人慚愧,又怕拉拉鍊夾親jj,做愛得一次高潮,你地都話有幾次。唉!

我仲以後男人出野等於高潮左T…T

引用:
原帖由 wcday 於 2010-12-9 09:49 AM 發表 查看引用來源
其實放中間先最好

Over!! 12 點鐘位置...over!!   o岩o岩正中央...哈.

引用:
原帖由 wcday 於 2010-12-9 09:50 AM 發表 查看引用來源
我去親泳池更衣室,都預左比人望

係囉, 每次小便好似欏條消防喉出黎 fei 咁.

引用:
原帖由 栗田 於 2010-12-9 09:57 AM 發表 查看引用來源

係囉, 每次小便好似欏條消防喉出黎 fei 咁.
好野怕咩人望ha

引用:
原帖由 惡女b水 於 2010-12-8 09:31 PM 發表 查看引用來源
我都好想c下做一次男人

我好想知道變大時有咩感覺ar  :smile_o05: :smile_o05:
好似avatar 咁將你既思想注入另一個身軀
等你變成一隻男性外星怪物... :smile_30:

引用:
原帖由 6so1di 於 2010-12-9 11:35 發表 查看引用來源

好似avatar 咁將你既思想注入另一個身軀
等你變成一隻男性外星怪物... :smile_30:
其實變大時係咪好似浸海參睇住佢發大時咁

引用:
原帖由 惡女b水 於 2010-12-8 08:39 PM 發表 查看引用來源

唉..  我地係同世代既人...   怪唔得知.. 我地吹到水  :smile_34: :smile_34:
呢d真係人夾人.. 其實有d版友似你講野.. 我反而會覺得反感...
呢d野... 真係怪怪地  :smile_13: :smile_13: :smile_13:  那 ...
我好細個架咋.. 我諗你都應該係好細....
我想唔認口臭都唔得, 臭得太自然, 忍唔住又會發作...... :smile_19:
夢遊仙境? 我都有想我某日會發現自己原來只係夢遊仙境
忽然間一覺醒來發現原來之前乜都係假既.......
但我好似日日都仲困係呢個永遠發唔完既夢入面咁..... 係個夢入面繼續發夢啦... :smile_13:

引用:
原帖由 惡女b水 於 2010-12-9 11:41 AM 發表 查看引用來源

其實變大時係咪好似浸海參睇住佢發大時咁

佢係要發大時都唔到你控制
浸海參要浸好耐
下面發大就可以幾秒鐘搞掂啦
都係小學四五年班時神奇
忽然間發覺自己小鳥會識漲起
細細個果時都唔會咁既 :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆