上一頁下一頁
發新話題

只此一post !!!~(page 129 , #1934, 不是update) ^.^

收藏  |  訂閱
2.0k  73.1k

取消高亮
引用:
原帖由 惡女b水 於 2010-12-8 12:29 PM 發表 查看引用來源

正死佬 抵我同你交換Icq玩

其實之前有睇過下
不過都係要再溫下書睇多次先咁出聲啦
一陣記錯左係其他人既野就用乜易打直入黎打橫出返去架.. :smile_30:
果個生锈ICQ都真係除左你就無人會on既..... :smile_44:

了了了了了了了了了了了了了了了了了了了了了了了了了......
引用:
原帖由 惡女b水 於 2010-12-3 11:09 PM 發表 查看引用來源
其實,我都唔知同佢係乜關係,我地唔係男女朋友,
但我同佢每次見面都係飲野同埋上床.呢種關係都有6年㕸!!
(為左費事俾人話乜d, 我認左係sp算嘞!!!)  

如果真係要問點解我肯同佢上床,其實因為佢個感覺好似我 ...

引用:
原帖由 6so1di 於 2010-12-8 12:37 發表 查看引用來源

其實之前有睇過下
不過都係要再溫下書睇多次先咁出聲啦
一陣記錯左係其他人既野就用乜易打直入黎打橫出返去架.. :smile_30:
果個生ICQ都真係除左你就無人會on既..... :smile_44:
算你識Do 覆錯野 小爆你架 我個艾思蕉見到你成日放Away

引用:
原帖由 st999631 於 2010-12-8 13:05 發表 查看引用來源
了了了了了了了了了了了了了了了了了了了了了了了了了......

你笑得好鬼馬

引用:
原帖由 惡女b水 於 2010-12-8 01:28 PM 發表 查看引用來源

算你識Do 覆錯野 小爆你架 我個艾思蕉見到你成日放Away

正所謂禍從口出, 你都知我把口有幾衰架啦......
係你個場都係小心D唔好亂行亂走好.........
唔係一陣行過見窿搵手插, 插左野就唔好意思囉.....
果隻蕉我當佢係孤兒仔咁無乜理佢無俾飯佢食啦........... :smile_30:

嘩,咁快114頁,追唔切

comment 係.... 你好長氣....... :smile_30:
已經搵唔返第2個part, 巴士果段唔見左.... :smile_41:
按只看該作者? 你自己試下... 自己都40頁呀, 長氣!
第一part就... 咁都可以花/玩/拖/過 6年.... 又唔可以話你長情... 咁又係長氣啦....... :smile_30:

hello b姐

引用:
原帖由 6so1di 於 2010-12-8 19:30 發表 查看引用來源
comment 係.... 你好長氣....... :smile_30:
已經搵唔返第2個part, 巴士果段唔見左.... :smile_41:
按只看該作者? 你自己試下... 自己都40頁呀, 長氣!
第一part就... 咁都可以花/玩/拖/過 6年.... 又唔 ...
你條友仔 Part 2 Delete了 好似係1813樓 見係你 第二個留你同一番說話 實俾我鏟爆 其實.  我都同佢係今年已經完滿結束了

引用:
原帖由 levin 於 2010-12-8 19:31 發表 查看引用來源
hello b姐

放工????

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆