上一頁下一頁
發新話題

830 灣灣 noon K + 跟團跟腩到谷腩氣, 無心機出Post【20權限以上唔腩駛入黎睇】

收藏  |  訂閱
1.3k  22.1k

取消高亮
引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-9-4 02:21 PM 發表 查看引用來源

對高踭鞋都唔啱着,我鍾意"鯉魚春"多D
擺明係影樓借鞋~~但條腰好吸引~~~:smile_40:

引用:
原帖由 盤古 於 2008-9-4 02:21 PM 發表 查看引用來源
午奸好呀迕逆大哥~~佢幾正丫~~~
之前就最正, 不過由今屆開始, 我愛"老虎仔~郭躍"多d

都話唔好叫禾"大哥" , 我一定後生過某君

引用:
原帖由 louises 於 2008-9-4 02:43 PM 發表 查看引用來源

王楠肥左D~~唔係都好Q~~~:smile_13:

好似比人:smile_35: 賣朱仔咁

引用:
原帖由 盤古 於 2008-9-4 02:50 PM 發表 查看引用來源
引用:
原帖由 盤古 於 2008-9-4 02:21 PM 發表 [url=https://www.188channel.com/images/common/back.gif]https://www.188channel.com/images/common/back.gif[/url]

你地霸腩晒佢Y

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-9-4 02:54 PM 發表 查看引用來源

引用:原帖由 盤古 於 2008-9-4 02:21 PM 發表 查看引用來源

之前就 ...
冇貢小氣啦~~~:smile_13:

引用:
原帖由 盤古 於 2008-9-4 02:50 PM 發表 查看引用來源
無錯, 佢今年已靚咗好多, 成個出哂黎, 佢條仔送條街俾佢呀, 真係仆佢臭街個街囉:smile_27:

若然有條女肯送條街俾禾, 禾仆街都無所謂囉:smile_40:

引用:
原帖由 louises 於 2008-9-4 02:43 PM 發表 查看引用來源

老費:smile_41:

引用:
原帖由 louises 於 2008-9-4 02:57 PM 發表 查看引用來源

無錯, 佢今年已靚咗好多, 成個幸福樣出哂黎, 佢條仔送條街俾佢呀, 真係仆佢臭街個街囉:smile_27:

若然有條女肯送條街俾禾, 禾仆街都無所謂囉:smile_40:  
我搵條臭既過你仆~~~

引用:
原帖由 ha-ha-ha 於 2008-9-4 02:58 PM 發表 查看引用來源
老費:smile_41:
貢唔尊重人架~~知都唔好講出黎丫麻~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆